Viral|28.11.2025 22:31
Σπίτι στο Κερατσίνι έγινε viral για τον υπέρλαμπρο χριστουγεννιάτικο στολισμό του: «Έχει κονέ στην ΔΕΗ»
NewsroomViral έχει γίνει ο χριστουγεννιάτικος στολισμός ενός σπιτιού στο Κερατσίνι.
Ειδικότερα, ένας κάτοικος της περιοχής στόλισε το σπίτι του για τα Χριστούγεννα με εντυπωσιασκό τρόπο και φυσικά έγινε viral.
Μάλιστα δεν είναι και λίγα τα σχόλια που έχουν αναρτηθεί στο TikTok για το σπίτι που μεταμορφώθηκε σε ένα φωτεινό κόσμημα με χιλιάδες λαμπάκια.
Πολλοί χρήστες βέβαια πέρα από την εκπληκτική δημιουργία σχολιάζουν και τις… κιλοβατώρες καταναλώνει για να φωτίσει το σπίτι του, με έναν μάλιστα να σχολιάζει: «Έχει κονέ στην ΔΕΗ».
Το σίγουρο είναι πως δημιουργεί μια υπέροχη ατμόσφαιρα βγαλμένη παραμύθι και κλέβει την παράσταση στην γειτονιά!
TΔιαβάστε ακόμη
- Συνέδριο ΝΔ: Διεργασίες για νέα Πολιτική Επιτροπή και νέο Γραμματέα - Τα μηνύματα ενότητας και τα «καρφιά»
- Νέα ανάφλεξη μεταξύ ΗΠΑ-Ιράν; Μήνυμα Τραμπ για «ηρεμία πριν από την καταιγίδα»
- Ο διμέτωπος σχεδιασμός του Νίκου Ανδρουλάκη και η δημοσκοπική εξίσωση της Κεντροαριστεράς
- Κώστας Μακεδόνας στο ethnos.gr: «Οι λέξεις του Λευτέρη Παπαδόπουλου έχουν τη δύναμη να σε κάνουν να ανατριχιάζεις»