Χριστός Ανέστη! Ηλεκτρολόγος στα Γιαννιτσά μπέρδεψε τα λαμπάκια και συνέδεσε τα πασχαλινά
Αληθώς ο Κύριος...🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Αυτό που λέμε «μια δουλειά είχες να κάνεις» βρήκε τέλεια εφαρμογή στα Γιαννιτσά, όπου όσο οι υπόλοιποι θα γιορτάζουμε φέτος τα Χριστούγεννα, εκεί θα ψήνουν αρνιά και θα τσουγκρίζουν ποτήρια και αυγά.
Ένας ηλεκτρολόγος που κλήθηκε από τη Μητρόπολη Γιαννιτσών να συνδέσει τα λαμπάκια για τα Χριστούγεννα έκανε λάθος και ξαφνικά εμφανίστηκε το μήνυμα «Χριστός Ανέστη».
Η πολύ χαριτωμένη αυτή γκάφα έγινε αντιληπτή και άμεσα άναψαν τα σωστά λαμπάκια, ωστόσο κάποιοι πολύ γρήγοροι πρόλαβαν και τράβηξαν τη φωτογραφία που έγινε viral.
Αληθώς ο Κύριος...
Τα σχολιά σας δημοσιεύονται άμεσα με δική σας ευθύνη. Το ΕΘΝΟΣ θα παρεμβαίνει και τα προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονται
Διαβάστε ακόμη
Παγκόσμια ανησυχία για σύρραξη: Το ρεσάλτο των ΗΠΑ σε ιρανικό πλοίο και το διπλωματικό «ναυάγιο»
Εκατομμύρια άνδρες σε «ακαδημία βιασμών»: Ναρκώνουν και πωλούν τις συζύγους τους για 20 δολάρια - Ως πότε;
Εκνευρισμός για το retweet Λαζαρίδη: «Σεξιστική επίθεση και ηλικιακός ρατσισμός απέναντι στην κα Μπακογιάννη»
Πότε εμφανίζεται η «Πανσέληνος των Λουλουδιών» και γιατί ξεχωρίζει
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



