Γαμήλιο πάρτυ χωρίς γαμπρό και μπράβο της: Την άφησε 7 μέρες πριν τον γάμο κι εκείνη το γιόρτασε!
NewsroomΤι είναι καλύτερο: ένας γάμος που δεν έγινε ή ένα διαζύγιο-αστραπή μετά; Για την 36χρονη Κάθριν Τζόουνς η απάντηση ήταν ξεκάθαρη. Και μπράβο της!
Ο πρώην σύντροφός της την εγκατέλειψε μόλις μία εβδομάδα πριν τον γάμο, εκείνη όμως επέλεξε να γιορτάσει το γεγονός πως έχει «γλιτώσει ένα διαζύγιο»!
Το ζευγάρι ήταν μαζί για περισσότερα από 7 χρόνια και ο εξαφανισμένος γαμπρός ήταν αυτός που της έκανε πρόταση γάμου στην Ταΐλάνδη.
Ο γάμος πήρε μήνες για να διοργανωθεί στην Τοσκάνη και η Κάθριν δεν ήθελε να πάνε όλα στράφι. «Τhe show must go on», είπε και έκανε το πάρτι που πάντα ονειρευόταν, με όλους, εκτός από τον αρραβωνιαστικό της (και ευτυχώς)!
TΗ ίδια λέει: «Είμαι τόσο χαρούμενη που δεν παντρεύομαι έναν αποτυχημένο και που θα μπορέσω να νιώσω ξανά πεταλούδες στο στομάχι».
TΜετά το πάρτυ, ταξίδεψε σε Καπρί και Σαλέρνο με τη μητέρα της, αποκαλώντας το «mummymoon», ενώ δήλωσε ότι σχεδιάζει να πουλήσει το δαχτυλίδι αρραβώνων και το φόρεμα.
T- Σαλαμίνα: Δύο νεκροί στη μεγάλη φωτιά - Το σημείο μηδέν και η τεράστια μάχη με τις φλόγες
- Η επόμενη ημέρα της καταστροφικής νεροποντής στη Μάνη: 100 αυτοκίνητα εγκλωβισμένα - Οι πρώτες εικόνες
- Φλέγεται το Βέλγιο: Στάχτη 30.000 στρέμματα, με το πύρινο μέτωπο να κατευθύνεται προς τη Γερμανία
- Μία (σχεδόν) τέλεια ληστεία: Ο αεροπειρατής που «απέδρασε» από Boeing με αλεξίπτωτο κι έναν σάκο με 500.000 δολάρια