Viral|27.10.2019 15:06

Viral έχουν γίνει παγκοσμίως τα Joker stairs -Τουρίστες ποζάρουν (vid)

Newsroom

Τα Joker Stairs, τα σκαλιά όπου κατεβαίνει ο Joker χορεύοντας έχουν προκαλέσει τον θαυμασμό χιλιάδων τουριστών που επισκέπτονται το Μπρονξ στη Νέα Υόρκη. Αρκετοί τουρίστες, παγκοσμίως, πηγαίνουν στα συγκεκριμένα σκαλιά, φωτογραφίζονται και ανεβάζουν τις φωτογραφίες αυτές στα social media.

Αυτό δείχνει ότι τα συγκεκριμένα σκαλιά έχουν γίνει viral παγκοσμίως. Για να φανταστείτε μάλιστα την «πέραση» που έχουν τα joker stairs, η Google τα ενέταξε ως επίσημη τοποθεσία στους χάρτες με τον χαρακτηρισμό θρησκευτικός προορισμός, δηλαδή στα αγγλικά «religious destination». 

View this post on Instagram

And sure of course I had to do the dance...... @filausa

A post shared by Laura Dorgan (@laura_dorgan_fitness) on Oct 20, 2019 at 10:42am PDT

View this post on Instagram

“I used to think my life is a tragedy, but now I realize, it’s a comedy.” ? Sorry guys I couldn’t help myself ?

A post shared by Nikki Simpson (@nikkisimpsontattoos) on Oct 26, 2019 at 2:27pm PDT

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος «το έκανε» πρώτος!

Ο Έλληνας ηθοποιός Βασίλης Χαραλαμπόπουλος υπέκυψε στην viral γοητεία του χολιγουντιανού Τζόκερ (Joker) και έκανε μια σχετική ανάρτηση στο Instagram. Ο ηθοποιός έβαλε δίπλα δίπλα την αφίσα του για τον Σιρανό και την αφίσα του Joker για να υπογραμμίσει με χιούμορ ότι πρώτος εκείνος ήταν που χρησιμοποίησε σκαλωσιά σε καλλιτεχνική αφίσα. 

Δείτε την ανάρτηση η οποία σχολιάστηκε με ενθουσιασμό από τους ακολούθους του- και το όνομά του Vasilin Charalix κατά το Joaquin Phoenix:

T

JokerJoker stairs