Viral|29.10.2019 12:11

Κάιλι Τζένερ: Έντυσε την κόρη της «μικρομέγαλο» και το Internet διχάστηκε (pic)

Newsroom

Στον ρυθμό του Halloween ζουν οι celebrities της Αμερικής και διαγωνίζονται με κοστούμια που είναι το ένα πιο ακριβό από το άλλο. H Κάιλι Τζένερ προκάλεσε σάλο στο Instagram ποστάροντας όχι τη δική της μεταμφίεση, αλλά της κόρης της Stormy. Η μικρή που δεν είναι ακόμα ούτε 2 ετών φόρεσε το ίδιο outfit που είχε φορέσει μαμά της στο φετινό Met Gala στην Νέα Υόρκη. 

Η Κάιλι, η πιο νεαρή δισεκατομμυριούχος στον κόσμο, είχε φορέσει μια εντυπωσιακή Versace τουαλέτα στο φετινό Met Gala με θέμα «Camp: Notes of Fashion». Το πουλέν της οικογένειας Καρντάσιαν έντυσε τη μικρή με τον ίδιο τρόπο, της έβαλε περούκα και πόσταρε τις φωτογραφίες στο Instagram. Η «μικρομέγαλη» Stormi απέσπασε πάνω από 11 εκατομμύρια Likes με τα σχόλια των χρηστών να διχάζουν τους followers σε δύο στρατόπεδα.

Άλλοι βρήκαν το θέαμα «γλυκούλι» και άλλοι σχολίασαν αρνητικά τη συνοφρυωμένη μικρούλα με τα μωβ πλαστικά μαλλιά. Η μικρή Stormi δεν είναι ακόμα ούτε 2 ετών και κάποιοι θεώρησαν τουλάχιστον «χαζό» να την ντύνουν σαν πλαστική κούκλα. 

T

Ap image
Κάιλι ΤζένερHalloween