Viral|19.12.2019 10:45

Εκατομμυριούχος Youtuber 5 ετών: Η Ρωσίδα Nastya και τα βίντεο που σαρώνουν (vid)

Newsroom

Για μία 5χρονη Youtuber και τους γονείς της, το 2019 ήταν μια «χρυσή» χρονιά. Ο λόγος για την Αναστασία Ρατζίνσκαγια, της οποίας το κανάλι της με τίτλο Like Nastya Vlog κατέλαβε την τρίτη θέση μεταξύ των πιο ακριβοπληρωμένων μπλόγκερ του YοuTube, σύμφωνα με το αμερικανικό περιοδικό Forbes.

Η χαριτωμένη «Νάστια» γεννήθηκε στη νότια Ρωσία και υπέφερε από εγκεφαλική παράλυση. Οι γιατροί της θεωρούσαν ότι δεν θα μπορέσει να μιλήσει ποτέ, αλλά οι γονείς της κατέγραφαν την πρόοδό της σε βίντεο, τα οποία ανέβαζαν στο YouTube. Πέρυσι μαζί με τους γονείς της μετανάστευσαν στην πόλη Μπόκα Ράτον στις Ηνωμένες Πολιτείες (πολιτεία της Φλόριντα), συνεχίζοντας να ανεβάζουν βίντεο στο κανάλι της.

Στα βίντεο η μικρή Αναστασία παίζει με τον μπαμπά της, χοροπηδάει σ’ ένα φουσκωτό κάστρο και παίζει με τη γάτα της, ενώ όλα τα βίντεο συνοδεύονται από μελωδικά τραγουδάκια και γέλια. Σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα το κανάλι της απέκτησε ακολούθους σε όλο τον κόσμο.

Νάστια: Τρίτη πιο ακριβοπληρωμένη σταρ του Yου Tube για το 2019

Η μεγαλύτερη επιτυχία ήταν ένα βίντεο που κατέγραψε την επίσκεψη σε ζωολογικό κήπο με τον πατέρα της Γιούρι το 2018, στο οποίο και οι δύο χόρευαν υπό τους ήχους του παιδικού τραγουδιού, ενώ προσποιούνταν ότι άρμεγαν μια αγελάδα και έτρωγαν παγωτό. Το βίντεο αυτό είχε 767 εκατομμύρια προβολές και απέδωσε στη μικρή Νάστια από τις διαφημίσεις 18 εκατομμύρια δολάρια στο διάσημα μεταξύ 1η Ιουνίου 2018 και 1ης Ιουνίου του 2019.

Η μικρή «Νάστια» είχε αυτή τη στιγμή 107 εκατομμύρια συνδρομητές οι οποίοι έχουν δει τα βίντεο της 42 εκατομμύρια φορές. Αυτή τη στιγμή κατέχει την τρίτη θέση στους πιο ακριβοπληρωμένους αστέρες του Yου Tube για το 2019 στη λίστα του Forbes, με έσοδα προ φόρων, που προέρχονται από διαφημίσεις, χορηγίες κτλ.

Την πρώτη θέση στον κατάλογο του Forbes βρίσκεται ο οκτάχρονος Αμερικανός Τάιαν Κάτζι με το κανάλι του Ryan's World, με έσοδα 26 εκ δολάρια, ενώ στη δεύτερη θέση βρίσκεται το αμερικανικό χιουμοριστικό μπλογκ Dude Perfect με έσοδα 20 εκατομμύρια δολάρια.

YoutuberΡωσίαyoutube