Viral|27.12.2019 11:40

Τζένιφερ Άνιστον: Η τρυφερή φωτογραφία με τον Έλληνα πατέρα της (pic)

Newsroom

Τα Χριστούγεννα για την Τζένιφερ Άνιστον είναι συνυφασμένα με την οικογένεια και φέτος πέρασε τις εορταστικές μέρες μαζί με τον πατέρα της. Η Άνιστον ανέβασε στο Instagram δύο φωτογραφίες, η μία με τον πατέρα της σε νεαρή ηλικία και η δεύτερη όπως είναι σήμερα, γράφοντας: «Χριστούγεννα με τον έναν από τους δημιουργούς μου. Τότε και τώρα. Σ’ αγαπάω μπαμπά».

Ο ελληνικής καταγωγής και επίσης ηθοποιός πατέρας της, Τζον Άνιστον ή Γιάννης Αναστασάκης, από το 1985 έπαιζε το ρόλο του Βίκτορ Κυριάκης στην καθημερινή σαπουνόπερα του ΝΒC «Days of Our Lives». Ο πατέρας της Άνιστον δεν επιθυμούσε για την κόρη του να γίνει ηθοποιός γιατί η απόρριψη που θα βίωσε θα ήταν σκληρή. «Καλύτερα γίνε δικηγόρος» της είχε πει. Δείτε την ανάρτηση της Άνιστον που συγκέντρωσε πάνω από 3.000.000 views.

T

Η μητέρα της Άνιστον πέθανε το 2016 και η ηθοποιός έχει αποκαλύψει ότι δεν είχαν καλές σχέσεις. Η Νάνσι Ντόου αποκλήρωσε την Τζένιφερ λίγο πριν πεθάνει. Οι σχέσεις τους είχαν «παγώσει» το 1999, όταν η μητέρα της εξέδωσε ένα βιβλίο στο οποίο περιέγραφε τη ζωή της διάσημης κόρης της. «Εκείνη ήταν μοντέλο και την ενδιέφερε η εικόνα κι εγώ δεν ήμουν το μοντέλο παιδί που ήλπιζε. Ήμουν ένα μικρό κορίτσι που ήθελα να αγαπηθώ από μια μαμά που ήταν υπερβολικά απασχολημένη με πράγματα που δεν είχαν σημασία. Η ιδέα που έχω εγώ για την ομορφιά έχει να κάνει με όσα μας κάνουν να νιώθουμε όμορφοι και αυτοί είναι οι άνθρωποι στη ζωή μας» είχε δηλώσει στο «Hollywood Reporter», η Τζένιφερ. Η πραγματική ρήξη στη σχέση τους επήλθε, όταν η Τζένιφερ δεν προσκάλεσε την μητέρα της στο γάμο της με τον Μπραντ Πιτ, το 2000.

Τζένιφερ Άνιστον