Viral|22.01.2020 14:54

Εγγονός της βασίλισσας Ελισάβετ σε διαφήμιση για κινέζικο γάλα

Μαρία Ανδρικάκη

Απανωτά τα χτυπήματα για τη βασίλισσα Ελισάβετ που, μετά τη celebrity νύφη, καλείται να αντιμετωπίσει τον… εγγονό. Όχι τον Ουίλιαμ ή τον Χάρι, αλλά τον Πίτερ. Ο Πίτερ Φίλιπς είναι ο μεγαλύτερος γιος της πριγκίπισσας Άννας, κόρης της Βασίλισας, ο οποίος, μετά το σκάνδαλο Megxit ρίχνει λάδι στη φωτιά, πρωταγωνιστώντας σε… διαφήμιση γάλακτος. Και μάλιστα στην κινεζική τηλεόραση!

Η κινεζική εταιρεία γαλακτοκομικών Bright Dairies προσέγγισε τον… πρωταγωνιστή της επειδή ο ίδιος έχει αγαπήσει τα προϊόντα της, μετά από ταξίδια του στη Σανγκάη. Σε ένα πολυτελές σπίτι, ο Φίλιπς δέχεται από τον υπηρέτη του ένα ποτήρι γάλα σε δίσκο. Στο τέλος του σποτ, εμφανίζεται λεζάντα στην οποία αναγράφεται: «Μέλος της βασιλικής οικογένειας, Πίτερ Φίλιπς».

Ούτε ο Φίλιπς, ούτε η αδερφή του είχαν ποτέ βασιλικό τίτλο. Έχουν βρεθεί πολλές φορές, όμως, στο στόχαστρο για τους τρόπους που επιλέγουν να βγάζουν χρήματα. Και, φυσικά, τα βρετανικά σκανδαλοθηρικά δημοσιεύματα θέλουν την εν λόγω διαφήμιση να αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση για τον ξάδερφό του, Χάρι.

T

MegxitΒασίλισσα Ελισάβετ