Viral|10.02.2020 13:00

Oscar 2020: Tα push-ups του Τομ Χανκς που έγιναν viral - «Γεια σας στην Ελλάδα»

Newsroom

Την πολύ καλή του διάθεση, αλλά και την τέλεια φυσική του κατάσταση, έδειξε στο κόκκινο χαλί των Οσκαρ 2020 ο πρόσφατα πολιτογραφημένος Έλληνας, Τομ Χανκς. Ο 63χρονος σταρ του Χόλιγουντ όταν είδε έναν αξιωματικό του αμερικανικού στρατού δεν έχασε την ευκαιρία να δείξει τις αθλητικές του ικανότητες. Έτσι, του έπιασε το χέρι και τον προκάλεσε να κάνουν ένα μικρό… διαγωνισμό push - ups. Παρά την ηλικία τους και οι δύο εντυπωσίασαν τους «θεατές» αυτού του αυθόρμητου challenge.

Υπενθυμίζεται ότι ο Χανκς έχει ιδιαίτερη σύνδεση με τις Ένοπλες Δυνάμεις, καθώς είχε γίνει επίτιμο μέλος του Hall of Fame των U.S. Army Rangers για τον ρόλο του στην ταινία «Η Διάσωση του Στρατιώτη Ράιαν», η οποία κέρδισε και πέντε Όσκαρ το 1999.

Λίγο πριν μπουν στην αίθουσα ο Τομ Χανκς και η Ρίτα Γουίλσον έκαναν δηλώσεις στο Ε!, όπου ο ηθοποιός δήλωσε ότι αυτή είναι μια πολύ ευχάριστη προσωπική στιγμή για την οικογένειά του, ενώ η Ρίτα Γουίλσον φώναξε στην κάμερα στα ελληνικά: «Γεια σας στην Ελλάδα»...

Τα Όσκαρ αποκτούν το δικό τους μουσείο - Η ανακοίνωση του Τομ Χανκς

Στη σκηνή των φετινών Όσκαρ ο ηθοποιός Τομ Χανκς ανακοίνωσε ότι το Μουσείο της Αμερικανικής Ακαδημίας Κινηματογραφικών Τεχνών και Επιστημών θα ανοίξει τις πόρτες του στις 14 Δεκεμβρίου 2020.

«Εχουμε αρκετά μουσεία στο Λος Αντζελες, ακόμα κι ένα για selfies φωτογραφίες. Δεν ξέρω γιατί, αλλά ναι υπάρχει. Μπορείτε να το ψάξετε. Ωστόσο, ποτέ δεν είχαμε ένα Μουσείο Κινηματογράφου και τώρα έχουμε. Εγώ σήμερα τέλειωσα με κάτι μπογιές. Με βοήθησε η Σκάρλετ Τζοχάνσον, ενώ ο Μπραντ Πιτ δούλευε με κάτι μερεμέτια στην ταράτσα ημίγυμνος. Το Μουσείο Κινηματογράφου της Ακαδημίας θα ανοίξει τις πόρτες του στις 14 Δεκεμβρίου του 2020» αποκάλυψε ο διάσημος ηθοποιός.

T

Το νέο μουσείο είναι αφιερωμένο σε όλες τις πτυχές της ιστορίας του Χόλιγουντ, από τους σταρ, τους σκηνοθέτες και τους σεναριογράφους μέχρι τα σκηνικά και τα κοστούμια, τον σχεδιασμό της παραγωγής και την τεχνολογία. Θα βρίσκεται στο Μίρακλ Μάιλ, εκεί όπου είναι συγκεντρωμένα τα περισσότερα μουσεία του Λος Άντζελες. Ο Τομ Χανκς είναι στο διοικητικό συμβούλιο μαζί με τον Ελληνοαμερικανό Τζιμ Γιαννόπουλος, πρόεδρο της Paramount. 

Τομ ΧανκςγυμναστικήΡίτα ΓουίλσονΌσκαρ 2020