Viral|09.04.2020 15:16

Κορονοϊός: Άδειασε ο ζωολογικός κήπος - Δύο πάντα ζευγάρωσαν μετά από 10 χρόνια

Newsroom

Είναι μία ακόμη απόδειξη ότι το μόνο πράγμα που έχει ωφελήσει ο κορονοϊός με την έλευσή του είναι η Φύση, η οποία πήρε τον χρόνο της και επανήλθε - έστω και προσωρινά - στα, ας πούμε, φυσιολογικά της. 

Τις τελευταίες ώρες κάνει τον γύρο του διαδικτύου η είδηση πως δύο πάντα κατάφεραν να ζευγαρώσουν μετά από 10 χρόνια προσπαθειών σε ζωολογικό κήπο του Χονγκ Κονγκ, όταν αυτός άδειασε από επισκέπτες λόγω της πανδημίας. 

Όπως αναφέρει ο ιστότοπος BuzzFeed, τα δύο γιγάντια πάντα συγκατοικούσαν για περίπου 10 χρόνια και όλες τους οι προσπάθειες έως σήμερα να ζευγαρώσουν είχαν καταλήξει άκαρπες. Ωστόσο, φαίνεται πως το άδειασμα του πάρκου από επισκέπτες λειτούργησε ευεργετικά για τη Ying Ying και τον Le Le. 

Ο διευθυντής του πάρκου, Michael Boos, σχολίασε σχετικά με το ζευγάρωμα: «Το επιτυχές φυσικό ζευγάρωμα σήμερα είναι ιδιαίτερο συναρπαστικό για όλους μας καθώς έτσι αυξάνονται οι πιθανότητες γονιμοποίησης». 

Φωτογραφίες από το ζευγάρωμα των δύο πάντα κυκλοφόρησαν και στο διαδίκτυο, με τους χρήστες να μοιράζονται εξίσου τον ενθουσιασμό των εργαζομένων του πάρκου. 

T
T

ζωολογικός κήποςπάνταΚορονοϊός