Καιρός|07.09.2023 11:55
Επικαιροποίηση του έκτακτου δελτίου καιρού: Πότε θα εξασθενήσουν τα φαινόμενα - Νέα πρόγνωση από την ΕΜΥ
NewsroomΣε επικαιροποίηση του έκτακτου Δελτίου Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων προχώρησε η ΕΜΥ σύμφωνα με την οποία η κακοκαιρία Daniel θα παρουσιάσει σταδιακή υποχώρηση από τις απογευματινές ώρες της Πέμπτης.
Οι ισχυρές βροχές και καταιγίδες που εκδηλώνονται στη Θεσσαλία, κυρίως στο νομό Μαγνησίας και τα ανατολικά τμήματα του νομού Λαρίσης, την κεντρική Στερεά (κυρίως τη Φθιώτιδα), τις Σποράδες και τη βόρεια Εύβοια, από αργά το απόγευμα θα εξασθενήσουν και θα περιοριστούν σημαντικά.
Περισσότερες λεπτομέρειες για την εξέλιξη του καιρού στα καθημερινά τακτικά και έκτακτα δελτία καιρού και στην ιστοσελίδα της ΕΜΥ (www.emy.gr και www.hnms.gr).
Διαβάστε ακόμη
- Παρέμβαση Αρείου Πάγου για το βίντεο και τη διαρροή των σημειωμάτων των 17χρονων στην τραγωδία της Ηλιούπολης
- Ένταση ανάμεσα σε αγρότες και ΜΑΤ στις Σέρρες - Μία λιποθυμία από τα χημικά
- Τι συνέβη στις Μαλδίβες; Οι 5 νεκροί δύτες και τα 3 πιθανότερα σενάρια
- Η ιστορία του ανθρώπου που ξύπνησε γυμνός δίπλα σε έναν κάδο και δεν ήξερε ποιος είναι