Κακοκαιρία Daniel - Καρδίτσα: Εγκλωβισμένος στο σπίτι του και ο δήμαρχος Παλαμά - «Εκείνο που προέχει είναι οι ανθρώπινες ζωές», λέει
NewsroomΓια βιβλική καταστροφή κάνει λόγο ο δήμαρχος Παλαμά, Γιώργος Σακελλαρίου, αναφερόμενος στις τεράστιες και ανυπολόγιστες ζημιές που δέχθηκε η περιοχή από την κακοκαιρία Daniel τις τελευταίες ημέρες.
Ο ίδιος, όπως λέει στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, είναι εγκλωβισμένος στο σπίτι του λόγω του ύψους του νερού που βρίσκεται έξω από αυτό και φτάνει στα δύο μέτρα, ενώ θεωρεί θετική εξέλιξη το γεγονός ότι μετέβησαν πέντε βάρκες που θα βοηθήσουν σημαντικά στον απεγκλωβισμό κατοίκων του δήμου καθώς μόνο αυτές έχουν τη δυνατότητα να προσεγγίσουν τα σπίτια και να μεταφέρουν τους πολίτες με ασφάλεια σε άλλο χώρο.
Η πόλη του Παλαμά έχει μετατραπεί σε μια απέραντη λιμνοθάλασσα, δεν μπορεί να γίνει κυκλοφορία των αυτοκινήτων, «αλλά εκείνο που προέχει είναι οι ανθρώπινες ζωές, να μη θρηνήσουμε», όπως εξηγεί, «συνανθρώπους μας».
Και προς αυτή την κατεύθυνση, τονίζει, βρισκόμαστε σε καλό δρόμο. «Τα σπίτια, οι επιχειρήσεις, οι καλλιέργειες αποκαθίστανται, η ανθρώπινη ζωή όμως όχι, δεν επανέρχεται, καταλήγει ο ίδιος.
- «Cuckooing»: Όταν η συμμορία σου καταλαμβάνει το σπίτι για να πουλάει ναρκωτικά - Η απίστευτη ιστορία του Ντάνκαν
- Δημοσκόπηση MRB για το OPEN: 6 στους 10 ζητούν πιο ευέλικτη στάση απέναντι στη Ρωσία - Ποια χώρα εμπιστεύονται περισσότερο οι Έλληνες
- Σοκάρουν τα ευρήματα της ιατροδικαστικής για τη γυναικοκτονία στην Ηγουμενίτσα: Κατακρεούργησε την 25χρονη Πηνελόπη με 15 μαχαιριές, οι 7 πισώπλατα
- Θάνατος Μαζωνάκη: «Άσε, θα τον συγυρίσω εγώ» - Η αποκαλυπτική συνομιλία του υπνοθεραπευτή με την γιατρό