Καιρός|29.09.2023 10:55

Μαρουσάκης: Πού θα επιμείνουν τα φαινόμενα τις επόμενες ώρες - Έπεσαν 400 τόνοι νερού ανά στρέμμα στην Εύβοια

Newsroom

«Η κακοκαιρία Elias είχε μεγαλύτερη ένταση τοπικά, μεγαλύτερη από τον Daniel, ιδιαίτερα προς την περιοχή της Μαγνησίας και τη Βόρεια Εύβοια, ωστόσο η διάρκεια ήταν μικρότερη και αυτό κατά κάποιον τρόπο την κατάσταση», αναφέρει ο Κλέαρχος Μαρουσάκης.

Στην περιοχή του Βόλου, σύμφωνα με τον μετεωρολόγο του Open έπεσαν περισσότεροι από 250 τόνοι νερό ανά στρέμμα. Προς της Βόρεια Εύβοια καταγράφηκαν και 400 τόνοι νερό ανά στρέμμα σε διάστημα δύο ημερών.

Ο καιρός βελτιώνεται στην περιοχή της Θεσσαλίας και της Εύβοιας αλλά προς την κεντρική και νότια Ελλάδα θα επιμείνουν τα φαινόμενα. Η θερμοκρασία παραμένει καλή στους 27-28 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική αναμένονται τοπικές βροχές προς το μεσημέρι – απόγευμα χωρίς όμως να έχει κάτι επικίνδυνο και η θερμοκρασία θα είναι στους 27 βαθμούς. Αντίστοιχη είναι η εικόνα και στη Θεσσαλονίκη.

«Έτσι θα πάμε μέχρι και τη Δευτέρα όπου φαίνεται ο άστατος καιρός να κυριαρχεί στην κεντρική και νότια Ελλάδα ενώ χρειάζεται προσοχή σε θαλάσσιες και παραθαλάσσιες περιοχές», κατέληξε ο Κλέαρχος Μαρουσάκης. 

καιρόςΒόρεια ΕύβοιαΘεσσαλίακακοκαιρίακαιρός σήμερακαιρός στην Ελλάδα