Μαρουσάκης: Έρχεται κύμα αφρικανικής σκόνης από τις 15 Απριλίου με λασποβροχές
NewsroomΑπό τη Δευτέρα 15 Απριλίου θα έρθει νέο κύμα αφρικανικής σκόνης το οποίο θα διαρκέσει τουλάχιστον μέχρι την Τετάρτη, ενώ θα σημειωθούν και λασποβροχές, σύμφωνα με την πρόγνωση του μετεωρολόγου του OPEN, Κλέαρχο Μαρουσάκη.
Ισχυροί άνεμοι σήμερα στη χώρα
Σήμερα, Παρασκευή θα πνέουν ισχυροί άνεμοι έως και 8 μποφόρ και σε συνδυασμό με την ξηρασία και την ανομβρία, αυξάνεται σημαντικά και ο κίνδυνος εκδήλωσης και εξάπλωσης πυρκαγιών.
Επίσης, σήμερα θα κυριάρχησε η ηλιοφάνεια και τις απογευματινές ώρες προς τα κεντρικά και βόρεια θα αναπτυχτούν νεφώσεις και αστάθεια και δεν αποκλείονται κάποιες μπόρες προς την περιοχή της Μακεδονίας και της Θράκης.
Η θερμοκρασία θα είναι σε υψηλά επίπεδα, στους 26-28 βαθμούς Κελσίου.
Ο καιρός σε Αττική και Θεσσαλονίκη
Στην Αττική επικρατεί σήμερα ηλιοφάνεια και οι ισχυροί βοριάδες, με τη θερμοκρασία να φτάνει τους 27 βαθμούς Κελσίου.
Στη Θεσσαλονίκη επίσης θα είναι καλές οι καιρικές συνθήκες, με λίγες συννεφιές και την θερμοκρασία στα ίδια επίπεδα.
- Το μαύρο κουτί της Γης που θα καταγράφει κάθε βήμα της ανθρωπότητας προς την καταστροφή
- Εξαμηνιαία δημοσκόπηση MRB για το OPEN: 7 στους 10 θέλουν πολιτική αλλαγή - Σταθερά πρώτη η ΝΔ, δεύτερη η ΕΛΑΣ
- «Τσουνάμι» εξελίξεων στον ΣΥΡΙΖΑ: Παραιτήθηκε από πρόεδρος ο Σωκράτης Φάμελλος
- Εκρηκτική συνεδρίαση στην Επιτροπή Δεοντολογίας: Η Κωνσταντοπούλου κάλεσε το «100» - Κλάματα από την Λυτρίβη