Επιστρέφει η αφρικανική σκόνη και χαλάει ο καιρός - Ποιες περιοχές θα επηρεαστούν
NewsroomΑλλάζει το σκηνικού του καιρού τις επόμενες μέρες, με κύρια χαρακτηριστικά το «κοκτέιλ» από αφρικανική σκόνη και βροχές, που θα συνοδεύεται από πτώση της θερμοκρασίας και θυελλώδεις ανέμους.
Η σταδιακή μεταβολή του καιρού ξεκινά από το απόγευμα της Τετάρτης. Μάλιστα, σύμφωνα με τη μετεωρολόγο της ΕΡΤ, Αναστασία Τυράσκη, θα δούμε τον υδράργυρο να πέφτει σε θερμοκρασίες αρκετά χαμηλότερες από το κανονικό για την εποχή.
Την Πέμπτη και την Παρασκευή ο καιρός θα είναι άστατος, με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Οι άνεμοι θα ενισχυθούν και θα έχουμε αυξημένες συγκεντρώσεις αφρικανικής σκόνης στην ατμόσφαιρα, κυρίως στα κεντρικά και νότια της χώρας. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση και θα κυμανθεί σε χαμηλότερα από τα κανονικά για την εποχή επίπεδα, καθώς σε αρκετές περιοχές η μέγιστη θα είναι μικρότερη από τους 20 βαθμούς.
- Σοκ στην Ηλιούπολη: Δύο 17χρονα κορίτσια έπεσαν από ταράτσα
- Θρίλερ στη Μεσόγειο με ρωσικό πλοίο που βυθίστηκε - Οι πυρηνικοί αντιδραστήρες και οι μυστηριώδεις εκρήξεις
- Χωρίς νερό για σχεδόν ένα 24ωρο Νέα Μάκρη και Μαραθώνας - Διακοπή και στην Αγία Παρασκευή
- Έφυγαν με βραβείο καλύτερης ελληνικής κουζίνας! Τα 91 εστιατόρια της Ελλάδας που ξεχώρισαν