Ρόδος: Προειδοποίηση του 112 για καταιγίδες
NewsroomΉχησε ξανά πριν από λίγο το 112 στο νησί της Ρόδου, προειδοποιώντας τους κατοίκους να παραμείνουν σε πλήρη ετοιμότητα και να δείξουν τη δέουσα προσοχή, ενόψει της επιδείνωσης των καιρικών φαινομένων.
Σε ετοιμότητα η Ρόδος
Σημειώνεται ότι σε αυξημένη ετοιμότητα βρίσκεται και πάλι η Ρόδος, από σήμερα έως και την Κυριακή εξαιτίας του νέου κύματος κακοκαιρίας που μπορεί να επηρεάσει την περιοχή μέσα στις επόμενες ώρες.
Ήδη, στις 3 τα ξημερώματα της Παρασκευής, εκδηλώθηκε ισχυρή καταιγίδα στην πόλη της Ρόδου και σε άλλες περιοχές του νησιού, χωρίς ευτυχώς να προκληθούν σοβαρά προβλήματα.
Συνεχίζονται οι εργασίες αποκατάστασης των προβλημάτων
Με πυρετώδεις ρυθμούς εργάζονται τα συνεργεία για την αποκατάσταση των ζημιών που προκάλεσε στο βόρειο τρίγωνο της Ρόδου η κακοκαιρία Bora.
Στην Ιαλυσό, που επλήγη περισσότερο από όλες τις περιοχές και εξακολουθεί να αντιμετωπίζει σοβαρότατα προβλήματα, χθες τα συνεργεία προέβησαν στη διάνοιξη μεγάλης τομής στο οδόστρωμα, στον πλακοσκεπή ποταμό που προκάλεσε την πλημμύρα, ππροκειμένου να απομακρύνουν ολόκληρο δέντρο που είχε φράξει τη δίοδο του νερού.
- «Δακρύζαμε από την οσμή όταν περνούσαμε απ’ έξω» λένε εργαζόμενοι στη «Βιολάντα» - Νέα προθεσμία για τον ιδιοκτήτη
- Επικαιροποιήθηκε το έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ - Οι περιοχές σε «πορτοκαλί» συναγερμό
- Πού είναι η Λούσι; Πώς πράκτορες έσωσαν 12χρονη από τον βιαστή της μέσα από το dark web με ένα... τούβλο στον τοίχο
- Παναγιώτης Λιαρόπουλος στο ethnos.gr: «Υπάρχουν παραστάσεις που στην πραγματικότητα δεν υπάρχει λόγος να είναι sold out»