Καιρός|06.12.2024 21:42
Παρέλαση διαδοχικών κακοκαιριών: Σε αυτές τις περιοχές θα «χτυπήσουν» τα έντονα φαινόμενα τις επόμενες ώρες
NewsroomΝέο κύμα κακοκαιρίας θα κάνει αισθητή την εμφάνισή του από το απόγευμα του Σαββάτου (7/12) με τον Κλέαρχο Μαρουσάκη να κάνει λόγο για «παρέλαση διαδοχικών κακοκαιριών τις επόμενες ημέρες».
Συγκεκριμένα μεγάλη προσοχή χρειάζεται στο ανατολικό νοτιοανατολικό Αιγαίο όπου θα καταλήξει το κύμα κακοκαιρίας απόψε μιας και στη συνέχεια ξεκινάει ένα νέο κύμα κακοκαιρίας από το απόγευμα του Σαββάτου.
Το νέο κύμα θα ξεκινήσει από τη δυτική Ελλάδα που θα επεκταθεί πιο ανατολικά για να απασχολήσει και πάλι τη χώρα μας.
Όπως όλα δείχνουν έτσι θα κυλήσουν και οι πρώτες ημέρες της άλλης εβδομάδας, με έναν άκρως φθινοπωρινό καιρό και χρειάζεται προσοχή γιατί σε τοπικό επίπεδο δεν αποκλείεται να έχουμε ακόμη και πλημυρρικά φαινόμενα.
Διαβάστε ακόμη
- Για ποιο λόγο προφυλακίστηκε η 46χρονη για τη Marfin - Το σκεπτικό του εισαγγελέα και η νομική αντεπίθεσή της
- Το βίντεο από τη μυστική μεταφορά του Τραμπ με φορτηγό τροφοδοσίας - Τι πραγματικά συνέβη στην Άγκυρα
- Τι εξετάζουν οι αρχές για την απανθρακωμένη σορό που βρέθηκε σε αυτοκίνητο μετά τη φωτιά στο Πικέρμι
- Αντίστροφη μέτρηση για τη σπάνια ολική έκλειψη ηλίου: Από πού θα είναι ορατή - Όσα πρέπει να γνωρίζετε