Καιρός|18.10.2026 08:16

Καιρός: Ανεβαίνει η θερμοκρασία την Κυριακή - Σε ποιες περιοχές θα βρέξει

Newsroom

Βελτιωμένος αναμένεται ο καιρός την Κυριακή (18/10), με τοπικά αυξημένες νεφώσεις από το μεσημέρι, σύμφωνα με την πρόγνωση από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία.

Ωστόσο, υπάρχει πιθανότητα για λίγες τοπικές βροχές στην ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και το βορειοανατολικό Αιγαίο. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο.

Τη νύχτα και νωρίς το πρωί η ορατότητα θα είναι περιορισμένη και θα σχηματιστούν τοπικές ομίχλες.

Σύμφωνα με τη μετεωρολογική υπηρεσία του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών (Meteo.gr), η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από 0 έως 16-17 βαθμούς Κελσίου, στην υπόλοιπη Μακεδονία και στη Θράκη από 3 έως 18-20 και τοπικά 21 βαθμούς, στην Hπειρο από 6 έως 19-21, στη Θεσσαλία από 4 έως 20-22, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 5 έως 19-21 και τοπικά 22 βαθμούς, στα Επτάνησα από 7 έως 20-22 βαθμούς, στα νησιά του Βόρειου και Βορειοανατολικού Αιγαίου από 7 έως 18-20 βαθμούς και στα υπόλοιπα νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου και στην Κρήτη από 9 έως 20-22 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι θα πνέουν, στο Αιγαίο από νοτιοδυτικές κυρίως διευθύνσεις με εντάσεις 3-4 μποφόρ και στο Ιόνιο από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις ασθενείς.

Στην Αττική αναμένεται ηλιοφάνεια με παροδικές νεφώσεις. Τη νύχτα και νωρίς το πρωί η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν από νοτιοδυτικές διευθύνσεις με εντάσεις 2-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 20-21 βαθμούς Κελσίου.

Στον νομό και στην πόλη της Θεσσαλονίκης αναμένονται λίγες νεφώσεις. Τη νύχτα και νωρίς το πρωί η ορατότητα θα είναι περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις με εντάσεις 2-3 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της Θεσσαλονίκης θα κυμανθεί από 9 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

ειδήσεις τώραθερμοκρασίαΑττικήΘεσσαλονίκηπρόγνωσηκαιρός