Φορολογικές δηλώσεις: Εκπνέει σήμερα η προθεσμία υποβολής - Μέχρι ποια ώρα μπαίνετε στο Taxis
NewsroomΛήγει σήμερα Δευτέρα 31 Αυγούστου στις 15:00 η προθεσμία για την υποβολή των φορολογικών δηλώσεων, έπειτα από μικρή παράταση που έδωσε το υπουργείο Οικονομικών με απόφαση του υφυπουργού Απ. Βεσυρόπουλου.
Όπως ανέφερε ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας, η νέα παράταση δόθηκε (σ.σ: η προθεσμία έληγε στις 28 Αυγούστου), προκειμένου οι άνω των 200.000 φορολογούμενων που δεν έχουν υποβάλει δήλωση να μην αντιμετωπίσουν πρόστιμα και προσαυξήσεις. Όσοι κάνουν χρήση της παράτασης αυτής, καθώς και εκείνοι που υπέβαλαν τη δήλωση τον Αύγουστο, και είναι χρεωστικοί, θα πρέπει να καταβάλουν στις 31 Αυγούστου δύο δόσεις του επιπλέον φόρου.
Παράλληλα, ο κ. Σταϊκούρας προανήγγειλε παράταση έως τον Απρίλιο 2021 για την αναστολή των φορολογικών υποχρεώσεων όσων επλήγησαν από την πανδημία. Μετά θα υλοποιηθεί η νέα ρύθμιση των 12 (άτοκων) ή 24 (με επιτόκιο 2,5%) δόσεων.
- Τα μυστικά του ελληνικού σεισμικού τόξου και τα άγνωστα ρήγματα: Ο καθηγητής Γιώργος Καβύρης αποκαλύπτει
- Πάνω από 470 παιδιά ανάπηρα κάθε μήνα στη Γάζα: Οι «θαμμένες» βόμβες που θα στοιχειώνουν για χρόνια
- Κεφαλονιά: Νέα καταγγελία εις βάρος του 66χρονου λογιστή που μιλούσε με τη Μυρτώ
- Μια δουλειά είχες: Στις ΗΠΑ ετοιμάζονταν να υποδεχθούν τον βασιλιά Κάρολο με σημαίες Αυστραλίας