Οικονομία|19.06.2022 18:13

Fuel Pass: Μέσα στην εβδομάδα ανακοινώσεις για τη διεύρυνσή του - Ποιους θα αφορά

Newsroom

Μέσα στην εβδομάδα αναμένεται να ανακοινώσει το υπουργείο Οικονομικών τους όρους χορήγησης του ανανεωμένου Fuel Pass που θα καλύψει πάνω από 2,5 εκατομμύρια οδηγούς για την περίοδο Ιουλίου - Σεπτεμβρίου.

Πληροφορίες αναφέρουν πως η επιδότηση θα ανέλθει στα 60-65 ευρώ και τα κριτήρια θα περιλαμβάνουν όσους έχουν καθαρό οικογενειακό εισόδημα έως και 45.000 ευρώ, όπως μεταδίδει η ΕΡΤ.

Το νέο πακέτο μέτρων, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, θα αφορά αποκλειστικά και μόνο τα καύσιμα. Θα έχει διάρκεια τρεις μήνες και θα ισχύσει από την 1η Ιουλίου έως τις 30 Σεπτεμβρίου.

Σχετικά με το diesel κίνησης η επιδότηση θα συνεχίσει να δίνεται στην αντλία και πιθανότατα θα είναι υψηλότερη από αυτή που ισχύει σήμερα. Για τη βενζίνη θα συνεχιστεί το σύστημα του Fuel Pass. Το ποσό της επιδότησης θα είναι υψηλότερο σε σχέση με το προηγούμενο.

Τέλος, το μέτρο του Fuel Pass θα αφορά περισσότερους και θα είναι για όσους έχουν οικογενειακό εισόδημα έως και 45.000 ευρώ (καθαρό μετά την αφαίρεση των φόρων), σύμφωνα με όσα μεταδίδει το ίδιο μέσο.

Όλες οι ειδήσεις

Ναυάγιο στη Μύκονο: Το χρονικό της διάσωσης και η αγωνία για τους αγνοούμενους - Βίντεο από την επιχείρηση του Λιμενικού

Σημαία με το «Ζ»: Όταν ο Κουντουριώτης την ύψωσε στο Αβέρωφ και πήρε φαλάγγι τον τουρκικό στόλο

Ναυάγιο Αντικυθήρων: Εντοπίστηκε μαρμάρινο κεφάλι που ίσως ανήκει στον «Ηρακλή των Αντικυθήρων»

Προειδοποίηση Στόλτενμπεργκ για τον πόλεμο στην Ουκρανία: Ίσως διαρκέσει και χρόνια

Επιστρέφει στο ελληνικό μπάσκετ ο Σπανούλης: Αναλαμβάνει προπονητής στο Περιστέρι

καύσιμαυπουργείο Οικονομικώνειδήσεις τώραβενζίνηFuel Pass