ΟΛΘ: Επαφές με την κυβέρνηση Ζάεφ για το σχέδιο ανάπτυξης του λιμανιού στα Βαλκάνια
NewsroomΤο σχέδιο ανάπτυξης της ΟΛΘ ΑΕ στα Βαλκάνια αλλά και την ενδεχόμενη συνεργασία στο πλαίσιο αυτό με την κυβέρνηση Ζάεφ συζήτησαν κατά τη διάρκεια συνάντησης που είχαν τις προηγούμενες μέρες στη γειτονική χώρα, ο Πρόεδρος ΔΣ και Διευθύνων Σύμβουλος της ΟΛΘ ΑΕ, Σωτήρης Θεοφάνης και ο Γενικός Διευθυντής Επενδύσεων και Εκτελεστικό Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας, Arthur Davidyan. με τον Αντιπρόεδρο της κυβέρνησης της Δημοκρατίας της Βόρειας Μακεδονίας και αρμόδιο για το συντονισμό των οικονομικών υποθέσεων, Koco Angjushev.
Αξίζει να σημειωθεί πως το μεγαλύτερο μέρος των εισαγωγών και εξαγωγών της γειτονικής χώρας, με χρήση εμπορευματοκιβωτίων, πραγματοποιείται από το λιμάνι της Θεσσαλονίκης. Παράλληλα, για την ΟΛΘ ΑΕ οι μεγάλες βιομηχανίες της Δημοκρατίας της Βόρειας Μακεδονίας αποτελούν βασικούς πελάτες του Τομέα Συμβατικού Φορτίου, καθώς μέσω του λιμανιού μεταφέρονται οι πρώτες ύλες προς τις βιομηχανίες αυτές, καθώς και τα τελικά προϊόντα. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε εξαιρετικό κλίμα και οι δύο πλευρές συμφώνησαν στη συνέχιση των επαφών, προκειμένου να ωριμάσουν περαιτέρω οι συνθήκες της αμοιβαίας συνεργασίας.
- Αποκάλυψη Wall Street Journal: Ο Τραμπ θέλει τη δολοφονία και του γιου Χαμενεΐ αν δεν δεχτεί τις αμερικανικές απαιτήσεις
- Δημοσκόπηση Opinion Poll: Στο 32,7% ανέβηκε η ΝΔ - 7 στους 10 συμφωνούν με την αποστολή ελληνικών φρεγατών στην Κύπρο
- Δίκη για βίντεο στα Τέμπη: Νέα τροπή - Κατάσχονται και οι υπολογιστές της Περιφέρειας Θεσσαλίας
- Γιατί καθυστερεί το ChatGPT μόνο για ενήλικες - «Έχουμε υψηλότερες προτεραιότητες» λέει η OpenAI