Οικονομία|17.09.2024 21:30
Το σχέδιο της κυβέρνησης για τη ρύθμιση «κόκκινων» αγροτικών δανείων 3,8 δισ. ευρώ
NewsroomΣε 3,8 δισ. ευρώ υπολογίζονται τα «κόκκινα» δάνεια 750 αγροτικών συνεταιρισμών και 21.000 αγροτών, τα οποία αφορούν σε 26.000 ακίνητα αξίας περίπου 1,5 δις ευρώ.
Η κυβέρνηση, όπως ανέφερε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Κώστας Τσιάρας κατά την εξειδίκευση ενός ακόμα «πακέτου» μέτρων που ανακοινώθηκαν στη ΔΕΘ από τον πρωθυπουργό, επεξεργάζεται ένα νέο πλαίσιο ρυθμίσεων/συμβιβαστικών εξοφλήσεων που θα περιλαμβάνει σημαντική διαγραφή στη βάση του λογιστικού υπολοίπου μαζί με ταυτόχρονη τραπεζική χρηματοδότηση.
Διαβάστε περισσότερα στο imerisia.gr
Διαβάστε ακόμη
- Ακτινογραφία της εκεχειρίας: Οι 10 όροι του Ιράν, το... «παράθυρο» για πυρηνικά και το δίλημμα των ΗΠΑ
- Poll ethnos.gr: Συμφωνείτε με την απόφαση Μητσοτάκη για απαγόρευση χρήσης των social media σε παιδιά κάτω των 15 ετών;
- Τραγωδία στη Λάρισα: Δύο αδερφές βρέθηκαν νεκρές σε διαμέρισμα
- Artemis II: Η σκληρή καθημερινότητα σε 3x5 και η χαλασμένη τουαλέτα! Τελικά, πληρώνονται αρκετά;