Οικονομία|22.11.2019 13:25

Live chat για τα κόκκινα δάνεια με την ειδικό του ethnos.gr στις 14:00

Newsroom

Δεν έχετε καταφέρει να ενημερωθείτε πλήρως για τον τρόπο που θα ρυθμίσετε το δάνειο σας; Αύριο (8/11) στις 14:00 το ethnos.gr λύνει όλες τις απορίες σας, απαντώντας για μια ώρα και σε πραγματικό χρόνο για όλα τα ζητήματα που αφορούν στα κόκκινα δάνεια.

Η δικηγόρος, ειδικευμένη στα κόκκινα δάνεια, Νεφέλη Σωτηροπούλου, θα απαντά σε πραγματικό χρόνο στην ερώτησή σας. Η Νεφέλη - Ελπίδα Σωτηροπούλου είναι δικηγόρος και πιστοποιημένη διαμεσολαβήτρια ενώ εξειδικεύεται στο δίκαιο της εκτέλεσης, το τραπεζικό καθώς και στις διαπραγματεύσεις με τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα.

Η ενότητα EΘΝΟΣ οδηγός, αποτελεί τον πιο εύκολο και πιο ασφαλή τρόπο για να πάρετε απαντήσεις σε όλα τα ζητήματα οικονομικής φύσης - και όχι μόνο - που σας αφορούν. Στις ειδικές θεματικές ενότητες έχετε τη δυνατότητα να βρείτε μια «βιβλιοθήκη» πληροφοριών για τα αναδρομικά, τα εργασιακά, τις προσλήψεις, ενώ πολύ συχνά θα δίνεται η δυνατότητα σε όλους εσάς να στείλετε ερωτήσεις, τις οποίες θα απαντούν εξειδικευμένοι επαγγελματίες πάνω σε συγκεκριμένους τομείς.

live chatκόκκινα δάνεια