Πολιτική|09.01.2019 15:36

Σαρίδης: Στηρίζω την κυβέρνηση - Καταψηφίζω τη Συμφωνία των Πρεσπών

Newsroom

Ο βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων Γιάννης Σαρίδης μετά την θετική ψήφο στον προϋπολογισμό εμφανίζεται πρόθυμος να παράσχει ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ. Ωστόσο ξεκαθαρίζει ότι δεν πρόκειται να ψηφίσει τη Συμφωνία των Πρεσπών.

Μιλώντας στο Θέμα FM 104,6 ο βουλευτής τόνισε πως «αν έχει περάσει η Συμφωνία των Πρεσπών, η κυβέρνηση θα έχει πρόβλημα δεδηλωμένης και θα πρέπει να απευθυνθεί στη Βουλή και να επιχειρηματολογήσει για τα θετικά νομοθετήματα τα οποία θα πρέπει να φέρει στον πολιτικό της χρόνο, ποια είναι αυτά και αν θα είναι χρήσιμα».

«Η κυβέρνηση λέει ότι έχει έτοιμα να φέρει πέντε νομοσχέδια και αυτά, όπως ακούγονται στους διαδρόμους της Βουλής, χαρακτηρίζονται από θετικό πρόσημο. Όπως π.χ. οι 120 δόσεις και ο νέος νόμος Κατσέλη. Εάν η κυβέρνηση πείσει ότι χρειάζεται 3-4 μήνες διορία για να μπορέσει να υλοποιήσει το νομοθετικό της έργο και να βοηθηθούν στο σύνολο τους οι Έλληνες πολίτες, εσείς πιστεύετε ότι είναι πολλοί εκείνοι που θα αλλάξουν την ψήφο τους από θετικές νομοθετικές πρωτοβουλίες;» πρόσθεσε ο βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων. Τέλος απαντώντας σε ερώτηση για το αν θα δεχθεί υπουργείο το διέψευσε κατηγορηματικά, ενώ ερωτώμενος για το εάν θα είναι εκ νέου υποψήφιος με την Ένωση Κεντρώων είπε πως αυτό είναι η απόφαση του Βασίλη Λεβέντη.

Γιάννης ΣαρίδηςΣυμφωνία των ΠρεσπώνΈνωση Κεντρώων