Πολιτική|16.07.2021 21:06

Live streaming: Η ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στο Ηράκλειο Κρήτης

Newsroom

Η κεντρική ομιλίου του Αλέξη Τσίπρα στο Ηράκλειο Κρήτης.

Νωρίτερα, κατά τη διήμερη περιοδεία του στην Κρήτη, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία έστειλε μήνυμα προς τους πολίτες να εμβολιαστούν αλλά και προς την κυβέρνηση να ενώνει και όχι να διχάζει τους πολίτες.

Κατά τη διάρκεια σύσκεψης με τοπικούς φορείς στο Επιμελητήριο Ηρακλείου, ο Αλ. Τσίπρας επανέλαβε την αγωνία του για την εξέλιξη της πανδημίας και την αύξηση των κρουσμάτων ενώ δεν παρέλεψει να επισημάνει ότι «απαιτούνται μέτρα που θα προλάβουν την επιδείνωση και την έκρηξη της πανδημίας και όχι να τρέχουμε πίσω από την έκρηξη κρουσμάτων με lockdown που θα είναι καταστροφικά μέσα στην τουριστική περίοδο».

Ακόμα, ο κ. Τσίπρας, εξέφρασε την ανησυχία του για την πορεία της οικονομίας και συγκεκριμένα της μικρομεσαίας επιχειρηματικότητας, εκτιμώντας ότι μετά την κρίση που βίωσε η χώρα «κάποιοι κλάδοι της οικονομίας θα είναι δύσκολο να ανακάμψουν, καθώς υπάρχει μεγάλη επιβάρυνση από την πανδημία αλλά ταυτόχρονα έλλειμμα σχεδιασμού και πολιτικής βούλησης ώστε να στηριχθούν για να ανακάμψουν».

Όλες οι ειδήσεις

Εστίαση - Διασκέδαση: Αποκλειστικά για εμβολιασμένους ή νοσήσαντες όλοι οι κλειστοί χώροι

Κεραμέως για υποχρεωτικό εμβολιασμό πανεπιστημιακών – φοιτητών: Εξετάζουμε όλα τα ενδεχόμενα

Κορονοϊός- Ζοφερή εκτίμηση από ECDC: Θα πενταπλασιαστούν τα κρούσματα στην Ευρώπη μέχρι την 1η Αυγούστου

Νέα μέτρα: Αρνητικό τεστ και για τα ταξίδια με τρένο εξετάζει το υπουργείο Μεταφορών

Αλέξης ΤσίπραςΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική ΣυμμαχίαΗράκλειο Κρήτης