Πολιτική|11.09.2021 09:20

Το ΚΙΝΑΛ χαιρετίζει το Athens Pride: Άλλαξε το λογότυπό του στα social media

Newsroom

Κάλεσμα συμμετοχής στο φετινό Athens Pride απηύθυνε το Κίνημα Αλλαγής, το οποίο μάλιστα, τροποποίησε στα χρώματα της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας το σήμα του στα social media.

Ο Τομέας Δικαιωμάτων του ΚΙΝΑΛ σε ανακοίνωσή του σημειώνει πως «είμαστε μαζί με όλο@ όσ@ οραματίζονται και αξιώνουν καθημερινά έναν κόσμο δίχως διακρίσεις, μισαλλοδοξία, ρατσισμό, σεξισμό, τρανσοφοβία και ομοφοβία».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Τομέα Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του ΚΙΝΑΛ έχει ως εξής:

«Το ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ χαιρετίζει και συμμετέχει ενεργά και φέτος στο Φεστιβάλ Υπερηφάνειας Athens Pride 2021 με συγκέντρωση στην πλατεία Κλαυθμωνος το Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου στις 19:00’. Οι αξίες της σύγχρονης Σοσιαλδημοκρατίας και της Προόδου αγκαλιάζουν τη διαφορετικότητα, την ποικιλομορφία, τις ανοιχτές κοινωνίες, την ελευθερία έκφρασης και αυτοδιάθεσης του σώματός μας.

T

»Η υπερήφανη παρέλαση του Athens Pride είναι και θα είναι πάντοτε επιτακτική και επίκαιρη όσα βήματα κι αν έχουμε κάνει προς την πρόοδο. Πάντα υπάρχει ανάγκη για πραγματικό σεβασμό, αλληλεγγύη, αποδοχή . Στις δύσκολες εποχές που ζούμε, η φωνή της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας είναι για μια δικαιότερη κοινωνία και ευημερία, διότι ευημερία χωρίς απόλυτη ισότητα όλων των ανθρώπων δεν υπάρχει.

»Είμαστε μαζί με όλο@ όσ@ οραματίζονται και αξιώνουν καθημερινά έναν κόσμο δίχως διακρίσεις, μισαλλοδοξία, ρατσισμό, σεξισμό, τρανσφοβία και ομοφοβία. Η ανάγκη για διεκδίκηση και αλλαγή θα μας βρίσκει πάντοτε συμμάχους, γιατί είναι αυτό που μας ενώνει».

Όλες οι ειδήσεις

Νέα μέτρα για ανεμβολίαστους: Οι δύο φόβοι της κυβέρνησης

ΔΕΘ: To target group των ανακοινώσεων Μητσοτάκη - Το καλάθι της νοικοκυράς και το... φλερτ με τους νέους

Νέα μέτρα για τους ανεμβολίαστους: Αλλάζει η καθημερινότητά τους από Δευτέρα - Τι ισχύει για τα rapid test

Πρυτάνεις στο ethnos.gr: Θέλουμε δια ζώσης μαθήματα- Περιμένουν τα πρωτόκολλα λειτουργίας-Στο 60% οι εμβολιασμένοι φοιτητές

Athens PrideΚΙΝΑΛΚίνημα Αλλαγής