Πολιτική|29.11.2021 20:47

Νέα Δημοκρατία για Πολάκη: Με τις ευλογίες Τσίπρα συνεχίζει την αντιεμβολιαστική καμπάνια

Newsroom

Με μία ανακοίνωση απάντησε η Νέα Δημοκρατία σε ανάρτηση του Παύλου Πολάκη για τα εμβόλια κατά του κορονοϊού και το κατά πόσο καλύπτουν τη νέα μετάλλαξη Όμικρον. 

Στην ανακοίνωση, το κυβερνών κόμμα κατηγορεί τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ ότι «συνεχίζει την αντιεμβολιαστική του καμπάνια με τις ευλογίες του κ.Τσίπρα». Στο στόχαστρο της ΝΔ μπαίνει και το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης αφού, όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται, «Έτσι συνεχίζουν να βάζουν πλάτη στον ΣΥΡΙΖΑ…».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΝΔ

«Τη στιγμή που η εθνική μάχη για την αύξηση των εμβολιασμών συνεχίζεται και κερδίζεται μέρα με τη μέρα, τη στιγμή που οι επιστήμονες κάνουν διαρκείς εκκλήσεις στους πολίτες να εμβολιαστούν, ο κ.Πολάκης συνεχίζει την αντιεμβολιαστική του καμπάνια με τις ευλογίες του κ.Τσίπρα. Φυσικά για μια ακόμα φορά ως σταθερός υπηρέτης της αντιεμβολιαστικής προπαγάνδας, παραλείπει ότι η ίδια ανακοίνωση, την οποία επικαλείται, μιλάει για κίνδυνο αναζωπύρωσης σε περιοχές με χαμηλή εμβολιαστική κάλυψη. Έτσι συνεχίζουν να βάζουν πλάτη στον ΣΥΡΙΖΑ…

Η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη

Στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο Παύλος Πολάκης δημοσίευσε νωρίτερα την Δευτέρα, 29 Νοεμβρίου, μία έρευνα του ΠΟΥ, σύμφωνα με την οποία, υπάρχει «σημαντική αβεβαιότητα» για τα εμβόλια.

 

εμβόλιαΝέα ΔημοκρατίαΣΥΡΙΖΑΚορονοϊόςμετάλλαξη ΌμικρονΠαύλος Πολάκης