Πολιτική|10.01.2022 12:05

Πλημμύρες στη Μάνδρα: Διακόπηκε η δίκη - Τι δήλωσε η Δούρου

Σοφία Φασουλάκη

Διέκοψε για την ερχόμενη Παρασκευή η δίκη για τις πλημμύρες της Μάνδρας, καθώς ένα μέλος του δικαστηρίου δεν προσήλθε λόγω κορονοϊού.

Την αυλαία των απολογιών θα άνοιγε η πρώην περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου, η οποία ήταν από νωρίς στη δικαστική αίθουσα.
Μπροστά της είχε ανοίξει μια σειρά εγγράφων ενώ στην κατοχή της είχε και έναν ηλεκτρονικό υπολογιστή.

Δούρου: Σημαντική ημέρα για την αποκατάσταση της αλήθειας

«Είναι αυτονόητο ότι όλες και όλοι μας οφείλουμε να εμπιστευόμαστε την κρίση των θεσμών σε μια διαδικασία που ξεκίνησε με τη μηνυτήρια αναφορά μας το Νοέμβριο του 2017 στην Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου», ανέφερε η πρώην περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου.

Πριν τη διακοπή της δίκης η κ. Δούρου δήλωσε: «Σήμερα έχω την δυνατότητα με την απολογία μου ενώπιον της Δικαιοσύνης να συμβάλλω ενεργά με την πλήρη παράθεση όλων των στοιχείων, προκειμένου να λάμψει αλήθεια για τις διαχρονικές ευθύνες όσων ενέχονται για την τραγωδία στην Μάνδρα. Είναι σημαντική ημέρα για την ίδια την αποκατάσταση της αλήθειας τόσο για τα ίδια τα θύματα και τις οικογένειές τους όσο και απέναντι στην ανελέητη απόπειρα δολοφονίας χαρακτήρα εναντίον μου τα τελευταία τέσσερα χρόνια από τους πολιτικούς μας αντιπάλους που με στοχοποίησαν, εργαλειοποιώντας την απώλεια ανθρώπινων ζωών».

«Για τα υπόλοιπα, θα περιμένουμε την δικαστική απόφαση», κατέληξε.

πλημμύρεςΜάνδραδίκηΡένα Δούρουειδήσεις τώρα