Πολιτική|17.02.2022 12:35

Κόντρα Καιρίδη- Μουλκιώτη για τα ένσημα Ανδρουλάκη

Αλέξανδρος Διαμάντης

Κόντρα για τα ένσημα του Νίκου Ανδρουλάκη αλλά και τον… τσάμικο ξέσπασε στη Βουλή ανάμεσα στον βουλευτή της ΝΔ, Δημήτρη Καιρίδη και τον βουλευτή του ΚΙΝΑΛ, Γιώργο Μουλκιώτη.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο γαλάζιος βουλευτής με σκωπτικό ύφος υποστήριξε ότι δεν θέλει να μιλήσει για τα ένσημα του Ν. Ανδρουλάκη γιατί μπορεί να δημιουργηθεί… θέμα στο ΚΙΝΑΛ ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στον… τσάμικο.

«Όπως λένε και οι ξένοι ο τσάμικος είναι ένας χορός που ο πρώτος χορεύει και οι υπόλοιποι από πίσω χτυπιούνται», είπε αναφερόμενος ουσιαστικά στον ΕΦΚΑ. Μάλιστα, ο ίδιος διατύπωσε την άποψη ότι αυτός που βγάζει 45 συντάξεις το μήνα δεν μπορεί να είναι στο ίδιο επίπεδο με αυτόν που δε βγάζει ούτε μία. «Πρέπει να ξεφύγουμε από αυτό. Κι είναι σημαντικό ότι έχετε προχωρήσει στην άποψη ότι πρέπει να μειώνονται οι φόροι. Αυτό είναι καλό αλλά και αυτό έρχεται και το κάνετε με μια λαϊκίστικη νοοτροπία, ξεχνώντας ότι όχι μόνο δεν υπάρχει λεφτοδέντρο αλλά δεν υπάρχει ούτε καν λεφτοδάσος», σημείωσε.

Τον λόγο για να απαντήσει στον Δ. Καιρίδη πήρε ο Γ. Μουλκιώτης, ο οποίος υπογράμμισε είναι «ανήθικο να γίνονται διάφορες αιτιάσεις» για τον πρόεδρο του Κινήματος Αλλαγής. « Κύριε Καιρίδη ο τσάμικος είναι λεβέντικος χορός», προσέθεσε με τον βουλευτή της ΝΔ να σηκώνει το γάντι λέγοντας: « Το τσάμικο είναι λεβέντικος χορός. Αυτό που δεν είναι λεβέντικο είναι να τρέχουμε για να είμαστε αρεστοί στον αρχηγό μας..»

Κίνημα ΑλλαγήςΚΙΝΑΛειδήσεις τώραΔημήτρης Καιρίδης