Πολιτική|27.06.2022 23:53

Ρώσος πρέσβης στην Ελλάδα: Επικίνδυνη η χώρα για ρώσους τουρίστες λόγω ουκρανών εθνικιστών

Newsroom

Σύμφωνα με δημοσίευμα του ρωσικού πρακτορείου TASS, ο ρώσος πρέσβης στην Ελλάδα, Αντρέι Μασλόφ, «προτρέπει τους Ρώσους που σχεδιάζουν διακοπές στην Ελλάδα να βρίσκονται σε επαγρύπνιση» καθώς, όπως υποστηρίζει, είναι πιθανό να έρθουν αντιμέτωποι με εκδηλώσεις εθνικισμού από την πλευρά ουκρανών που ζουν στη χώρα.

Πολλοί ουκρανοί εθνικιστές στην Ελλάδα

Όπως τόνισε ο πρεσβευτής της Ρωσίας, οι τουρίστες πρέπει να είναι προσεκτικοί καθώς υπάρχουν πρόσθετες μεγάλες δυσκολίες λόγω διακοπής, από την ελληνική πλευρά, της αεροπορικής επικοινωνίας με τη Ρωσία. «Εάν οι Ρώσοι πολίτες επισκεφθούν την Ελλάδα, πρέπει να είναι σε ετοιμότητα, να παραμείνουν σε εγρήγορση, να είναι πολύ προσεκτικοί, καθώς στην Ελλάδα τώρα υπάρχουν πολλοί Ουκρανοί εθνικιστές. Αυτό πρέπει να ληφθεί υπόψη», τόνισε ο Μασλόφ στο Rossiya-24. Στον ρωσικό τηλεοπτικό σταθμό, ο ρώσος πρέσβης στην Ελλάδα σημείωσε, ακόμα, ότι οι ελληνικές αρχές διέκοψαν τις επαφές με τη ρωσική Πρεσβεία και το γενικό Προξενείο στην Ελλάδα.

Όλες οι ειδήσεις

Αττικό Ζωολογικό Πάρκο: Ποιο είναι το πρωτόκολλο ασφαλείας - Πότε ενεργοποιείται η θανάτωση ζώου - Τι έδειξαν οι πρώτες αυτοψίες

Τραγική ιστορία πίσω από τους νεκρούς στη Θεσσαλονίκη: Αυτοκτόνησαν μητέρα και γιος στο ΙΧ που έπεσε στη θάλασσα

Λυκόβρυση: Νεαροί που δούλευαν σε συνέργεια οχημάτων έκλεβαν κατά παραγγελία; Τι λένε στο ethnos.gr αστυνομικές πηγές

Αντιεμβολιαστές διαδήλωσαν έξω από το σπίτι του Πλεύρη - Ήταν μέσα η οικογένειά του

πόλεμοςειδήσεις τώρατουρισμόςΟυκρανίαπρέσβηςΡωσία