Πολιτική|29.06.2022 15:13

Κόντρα ΝΔ - Βαρουφάκη: «Άδειαζαν τα ΑΤΜ της Βουλής» - «Ο ΣΥΡΙΖΑ και ο asset του Τσίπρα κόστισαν στους Έλληνες 100 δισ. ευρώ»

Αλέξανδρος Διαμάντης

Κόντρα ανάμεσα στη Νέα Δημοκρατία και τον γενικό γραμματέα του ΜέΡΑ25, Γιάνη Βαρουφάκη ξέσπασε με αφορμή τα όσα συνέβησαν το 2015.

Ο κ. Βαρουφάκης παραθέτοντας κομμάτι από βιβλίο του υπογράμμισε ότι «Η αλήθεια για τη μαύρη προπαγάνδα ΝΔ - ΠΑΣΟΚ: Ναι, θα ήταν ανάρμοστο να κάτσω στην ουρά των ΑΤΜ, όπως έκαναν οι βουλευτές που, όλο το προηγούμενο βράδυ, άδειαζαν τα ΑΤΜ της Βουλής».

Μεταξύ άλλων ο κ. Βαρουφάκης τόνιζε ότι θεωρούσε σκάνδαλο πως οι βουλευτές έτρεχαν στην τράπεζα της Βουλής για να πάρουν τα χρήματά τους, κατηγορώντας τους ότι συνέβαλαν στη δημιουργία κλίματος.

Η Νέα Δημοκρατία απαντώντας επισήμανε ότι ο υπουργός Οικονομικών και asset του κ.Τσίπρα, κ.Βαρουφάκης, όπως και ο ΣΥΡΙΖΑ, «εξακολουθούν να υπερασπίζονται όσα έπραξαν το 2015 που έφεραν τη χώρα στο χείλος της καταστροφής και κόστισαν στους Έλληνες 100 δισ. ευρώ».

«Ο κ. Βαρουφάκης μιλάει για μαύρη προπαγάνδα. Εμείς απλώς θυμίζουμε τα γεγονότα της εποχής. Και τις μαύρες μέρες που ζήσαμε», προσθέτει η Νέα Δημοκρατία.

Όλες οι ειδήσεις

«Καταπέλτης» ο εισαγγελέας για Λιγνάδη: Προτείνει ενοχή για τρεις βιασμούς - «Δεν έδωσε πειστικές απαντήσεις»

Turkaegean: ΕΔΕ από Γεωργιάδη μετά την κατοχύρωση του εμπορικού σήματος από την Τουρκία

«Είμαι ο γ...μένος πρόεδρος»: Όταν ο Τραμπ προσπάθησε να αρπάξει το τιμόνι της λιμουζίνας για να πάει στον όχλο που διαδήλωνε έξω από το Καπιτώλιο

Τι καλό κρύβεται στις αχνιστές κατσαρόλες του 23ου Αντιρατσιστικού Φεστιβάλ Αθήνας;

ΣΥΡΙΖΑΝέα Δημοκρατίαειδήσεις τώραΓιάνης ΒαρουφάκηςΚυριάκος Μητσοτάκης