Πολιτική|29.07.2022 22:33
Πάνος Καμμένος: «Να ξανασκεφτούν αν θα έρθουν βράδυ» - Η ανάρτηση με τουρκικό πλοίο που έπεσε στα βράχια
NewsroomΜία φωτογραφία που δείχνει ένα τουρκικό καράβι τσακισμένο στα βράχια ανέβασε στο Twitter ο Πάνος Καμμένος. Ο πρώην υπουργός άμυνας έκανε την ανάρτηση με αφορμή προκλητικές δηλώσεις τούρκου αξιωματούχου ότι θα «έρθουν βράδυ».
Οι αναρτήσεις του Πάνου Καμμένου
«Μετά από τη δήλωση Τούρκου αξιωματούχου ότι θα ”έλθουν βράδυ” και με δεδομένο τη ναυτική τους παράδοση θα πρότεινα με όλη την καλή διάθεση να το ξανασκεφτούν όχι τίποτα άλλο αλλά τα παιδιά του Λιμενικού και του Ναυτικού στενοχωριούνται που τους περιμένουν τζάμπα για να παίξουν», έγραψε ο Πάνος Καμμένος αναρτώντας την φωτογραφία του τουρκικού καραβιού, και στη συνέχεια σημείωσε: «Και κάτι άλλο για την περίπτωση παρακαλώ αποφύγετε τα ρατσιστικά σχόλια τύπου “αν δεις Καράβι στο βουνό τούρκος το’ χει ξεσύρει”».
- Προκλητικός ο Τσαβούσογλου κουνάει το δάχτυλο στην Μπέρμποκ για τις αναφορές της στα ελληνοτουρκικά - «Προπαγάνδα Ελλάδας και Κύπρου»
- Ακρίβεια: Οριακή μείωση του πληθωρισμού στην Ελλάδα στο 11,5%- Στο 8,9% στην Ευρωζώνη
- Διοικητής ΕΥΠ σε Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας: Δεν έχουμε το σύστημα Predator – Για συγκάλυψη κάνει λόγο ο ΣΥΡΙΖΑ
- Καθηλωμένα στο έδαφος εκατοντάδες F-35 της Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ – Το πρόβλημα που εντοπίστηκε
Διαβάστε ακόμη
- Ο Τραμπ σε αναζήτηση «στρατηγικής εξόδου» από το Ιράν - Γιατί φουντώνει η ανησυχία στον Λευκό Οίκο
- «Θέλω να φύγω όμορφα»: Πέθανε με ευθανασία η 25χρονη Νοέλια Καστίγιο έπειτα από 601 ημέρες αναμονής
- «Δεν σταμάτησαν να κλαίνε»: Συγκινεί η 82χρονη Σοφία Ρωμνάκη που παρέλασε στη Ρόδο για την 25η Μαρτίου
- Η εξαφάνιση της Σέριλ Γκρίμερ: Ο απαγωγέας της οδηγείται στη δικαιοσύνη 56 χρόνια μετά