Πολιτική|10.03.2023 19:15

Εκλογές 2023 – Πηγές ΝΔ για Νικολάου: Εδώ και 2 εβδομάδες της διαμηνύσαμε πως δεν θα είναι υποψήφια

Newsroom

Αντιδράσεις και συζητήσεις έχουν προκληθεί εντός της Νέας Δημοκρατίας μετά τις πληροφορίες για τη μη υποψηφιότητα της Σοφίας Νικολάου στις εκλογές 2023, αλλά και διαρροές με αιχμηρά σχόλια κατά της ηγεσίας του κόμματος.

Αιχμηρή απάντηση της ΝΔ

Απαντώντας στις εν λόγω διαρροές, πηγές της Νέας Δημοκρατίας – σε έντονο θα έλεγε κάποιος ύφος- σημείωναν πως «επειδή τα όσα λέει η κυρία Νικολαου, προκαλούν διαφορά ερωτηματικά, οφείλουμε να διευκρινίσουμε το εξής: Στην κυρία Νικολάου είχε διαμηνυθεί με απόλυτα σαφή τρόπο ότι δεν θα είναι στα ψηφοδέλτια της ΝΔ στις προσεχείς εκλογές, εδώ και 2 εβδομάδες».

Τι έλεγαν πηγές του περιβάλλοντος της Σοφίας Νικολάου

Ουσιαστικά η ΝΔ με αυτό τον τρόπο απαντά σε αναφορές που αποδίδονται στο περιβάλλον της πρώην ΓΓ Αντεγκληματικής Πολιτικής ότι η απόσυρση από τα ψηφοδέλτια ήταν δική της απόφαση και ότι η ίδια θεωρούσε πως η η Νέα Δημοκρατία δεν στήριξε την υποψηφιότητά της απέναντι στις επιθέσεις που εξαπέλυσε ο ΣΥΡΙΖΑ και παρά το γεγονός ότι ισχυρίζεται πως έχει στη διάθεσή της όλο το πόρισμα του ΣΔΟΕ.

Μάλιστα, πηγές του περιβάλλοντός της ανέφεραν πως η συζήτηση αυτή διεξάγεται ενώ η Νέα Δημοκρατία αποδέχεται να είναι υποψήφιος ο πρώην υπουργός Μεταφορών, Κώστας Αχ. Καραμανλής.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Νέα Δημοκρατίαειδήσεις τώραεκλογές 2023εκλογέςΣοφία Νικολάου