Πολιτική|20.04.2023 21:03

Εκλογές 2023: «Προϋπόθεση η νίκη» - Διευκρινίσεις Δραγασάκη για τη δήλωση περί «σχηματισμού κυβέρνησης ακόμα και ως δεύτεροι»

Newsroom

Σε διευκρινίσεις αναφορικά με τη δήλωσή του περί «σχηματισμού κυβέρνησης ακόμα και ως δεύτεροι» προχώρησε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Δραγασάκης.

Ο πρώην υπουργός σε ανάρτησή του στα social media αναφέρει ότι απαραίτητη προϋπόθεση για τον σχηματισμό κυβέρνησης είναι η νίκη του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές του 2023.

Κατηγορεί τον «προπαγανδιστικό μηχανισμό της ΝΔ» ότι επιμένει, παρά τις εξηγήσεις του. «Η "γραμμή" λοιπόν περί δήθεν "διαφωνιών" εντός του ΣΥΡΙΖΑ έχει ήδη ηττηθεί. Όπως θα ηττηθεί στην κάλπη ο κ. Μητσοτάκης», σημειώνει ο κ. Δραγασάκης.

Η ανάρτηση του Γιάννη Δραγασάκη

 

«Το αίτημα αλλαγής φουντώνει στην κοινωνία. Η νέα προοδευτική πλειοψηφία θα έχει καθήκον να απαλλάξει τη χώρα από το καθεστώς Μητσοτάκη & τη βαριά κληρονομιά του.

Η προοδευτική κυβέρνηση συνεργασίας μακράς πνοής είναι η μόνη εγγύηση γι' αυτό, & η καθαρή νίκη του #ΣΥΡΙΖΑΠΣ στις εκλογές της 21ης Μάη είναι η απαραίτητη προϋπόθεση για τον σχηματισμό της.

Όλα αυτά ειπώθηκαν απόλυτα καθαρά & αναλυτικά, εκ νέου, & σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή. Και πάλι, όμως, ο προπαγανδιστικός μηχανισμός της ΝΔ & τα όργανά του επιμένουν σε κατασκευασμένα αφηγήματα, ακριβώς γιατί βρίσκονται σε πανικό.

Η "γραμμή" λοιπόν περί δήθεν "διαφωνιών" εντός του ΣΥΡΙΖΑ έχει ήδη ηττηθεί. Όπως θα ηττηθεί στην κάλπη ο κ. Μητσοτάκης.

Η ΝΔ είναι απερχόμενη & το βράδυ των πρώτων εκλογών ο μηχανισμός της θα έχει σημαντικότερα ζητήματα να διαχειριστεί στο εσωτερικό της. ΓΔρ».

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Γιάννης Δραγασάκηςεκλογές 2023ΣΥΡΙΖΑειδήσεις τώραεκλογές