Πολιτική|05.06.2023 10:36

Εκλογές 2023: Αρνητικός στον κορονοϊό ο Κυριάκος Μητσοτάκης - Αρχίζει πάλι τις περιοδείες του

Newsroom

Αρνητικός στον κορονοϊό βγήκε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης.

Με μια ανάρτηση στο instagram γνωστοποίησε τα αποτελέσματα ο ίδιος. «Στα καλά νέα της ημέρας», έγραψε χαρακτηριστά και ανέβασε μια φωτογραφία με το αρνητικό rapid test.

Υπενθυμίζεται ότι στις 2/6 ο πρόεδρος της ΝΔ είχε ανακοινώσει ότι είναι θετικός στον κορονοϊό, ακυρώνοντας όλες του τις περιοδείες, αλλά και το προγραμματισμένο ταξίδι του στο Άγιο Όρος.

«Οι αγκαλιές και τα φιλιά της προεκλογικής περιόδου είναι πάντα πολύ ευχάριστα, έχουν ενίοτε όμως και ένα τίμημα. Σήμερα έκανα το τεστ Covid, είμαι θετικός, οπότε θα χρειαστεί να παραμείνω για κάποιες ημέρες στην οικία μου. Δεν θα μπορέσω να πάω στο Άγιο Όρος, όπως σχεδίαζα. Δεν πειράζει, εκεί θα είναι όμως, να πάμε σε μια άλλη ευκαιρία, αλλά βέβαια TikTok πάντα θα μπορώ να κάνω, οπότε περιμένετε το επόμενο βίντεό μου», έλεγε τότε στο βίντεο που ανέβασε.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΑΣΟΚΚΚΕΝέα ΔημοκρατίαΚορονοϊόςΓιάνης ΒαρουφάκηςΖωή ΚωνσταντοπούλουΣΥΡΙΖΑΑλέξης ΤσίπραςΔημήτρης ΚουτσούμπαςΜέΡΑ25Νίκος Ανδρουλάκηςειδήσεις τώραΚόμμα ΝίκηΠλεύση ΕλευθερίαςΚυριάκος Μητσοτάκης