Πολιτική|12.06.2023 18:09

Εκλογές 2023: «Μητσοτάκης και Σκέρτσος θα κόβονταν» - Το TikTok του Τσίπρα για τις πανελλήνιες

Newsroom

Ένα από τα θέματα που έπεσαν στις Αρχές Οικονομικής Θεωρίας στις πανελλήνιες εξετάσεις σχολιάζει με βίντεο στο TikTok ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Αλέξης Τσίπρας. Όπως λέει χιουμοριστικά, «ελπίζω να μην αντιγράψατε Σκέρτσο και Μητσοτάκη».

Εκλογές 2023: Το TikTok του Αλέξη Τσίπρα για τις πανελλήνιες 

«Έμαθα ότι σήμερα στις Πανελλαδικές στο μάθημα Αρχές Οικονομικής Θεωρίας έπεσε ερώτηση για το αν οι έμμεσοι φόροι επιβαρύνουν άνισα τα χαμηλά εισοδήματα. Ελπίζω παιδιά να μην αντιγράψατε Σκέρτσο και Μητσοτάκη και να γράψατε αυτό που λέει η λογική και αυτό που λέει και το βιβλίο σας. Σας εύχομαι καλή επιτυχία», σχολιάζει συγκεκριμένα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Στην περιγραφή της ανάρτησής του γράφει και το εξής: «Είπαν δεκάδες φορές ότι δεν μειώνουν τον ΦΠΑ για να μην ευνοηθούν οι πλούσιοι. Σήμερα στις πανελλαδικές θα κόβονταν».

ΠΑΣΟΚΚυριάκος ΜητσοτάκηςΔημήτρης ΚουτσούμπαςΝέα ΔημοκρατίαΜέΡΑ25Αλέξης ΤσίπραςΠλεύση Ελευθερίαςεκλογές 2023Γιάνης ΒαρουφάκηςΖωή ΚωνσταντοπούλουΠανελλήνιες 2023ΚΚΕπανελλήνιες εξετάσειςΕλληνική ΛύσηεκλογέςΆκης ΣκέρτσοςΕθνικές Βουλευτικές Εκλογές 2023ειδήσεις τώραΝίκος ΑνδρουλάκηςΚυριάκος ΒελόπουλοςΣΥΡΙΖΑΚόμμα Νίκη