Πολιτική|18.06.2023 15:40

Εκλογές 2023 – Τσίπρας: «Στην ενημέρωση της ΕΥΠ υπήρχε και αναφορά για υποψήφιο της ΝΔ» - «Κίνδυνος ορμπανοποίησης»

Newsroom

Σφοδρή επίθεση στον πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη εξαπέλυσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας κατά τη διάρκεια της διακαναλικής συνέντευξης Τύπου για τις εκλογές 2023. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ απάντησε και στις καταγγελίες του Κυριάκου Μητσοτάκη για τους μειονοτικούς βουλευτές στη Ροδόπη.

Εκλογές 2023 – Τσίπρας: «Απύθμενα τα όρια θράσους του Μητσοτάκη» για τη Ροδόπη - «Στην ενημέρωση της ΕΥΠ υπήρχε και αναφορά για υποψήφιο της ΝΔ»

Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ απαντώντας στην αναφορά του κ. Μητσοτάκη νωρίτερα, ότι είχε σταλεί έκθεση της ΕΥΠ στον ίδιο, ο κ. Τσίπρας ανέφερε: Στο ίδιο ενημερωτικό σημείωμα που μου έστειλε γίνεται σαφής αναφορά και για τον υποψήφιο της ΝΔ. Και αυτή η σαφής αναφορά μιλά για στρατευμένο στα σχέδια της Άγκυρας και του τουρκικού προξενείου».

«Λυπάμαι που το κάνω αλλά οφείλω να προβώ σε αυτή την αποκάλυψη για να αναδείξω τα απύθμενα όρια του θράσους του κ. Μητσοτάκη», πρόσθεσε. Όπως τόνισε έπειτα, «αν υπήρχε νόμπελ ανευθυνότητας θα το είχε πάρει ο κ. Μητσοτάκης σε αυτό το κρίσιμο εθνικό θέμα».

«Δηλώσεις εθνικοφροσύνης από τους μουσουλμάνους Έλληνες της Θράκης πριν από τον κ. Μητσοτάκη είχε ζητήσει ο κ. Κασιδιάρης και ο κ. Μιχαλολιάκος και είχαν υποστεί πρόστιμο. Ακολουθεί λοιπόν τακτική Μιχαλολιάκου και Κασιδιάρη, ζητούν δηλώσεις εθνικοφροσύνης», πρόσθεσε.

Δείτε ολόκληρη τη διακαναλική συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα

 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πλεύση ΕλευθερίαςΕθνικές Βουλευτικές Εκλογές 2023Δημήτρης ΚουτσούμπαςΕλληνική ΛύσηΚόμμα ΝίκηΠΑΣΟΚΑλέξης ΤσίπραςΚυριάκος ΜητσοτάκηςΚυριάκος Βελόπουλοςαποτελέσματα εκλογών 2023ειδήσεις τώραΝέα Δημοκρατίαεκλογές 2023ΚΚΕΣΥΡΙΖΑΖωή ΚωνσταντοπούλουΝίκος Ανδρουλάκης