Πολιτική|23.06.2023 20:41

Εκλογές 2023 - ΣΥΡΙΖΑ σε ΠΑΣΟΚ: Βρίσκονται σε πανικό για τον κ. Μάντζιο που αναπαράγουν fakes news του Βελόπουλου

Newsroom

Για αναπαραγωγή fake news του Κυριάκου Βελόπουλου σχετικά με τη συμμετοχή της Λούκας Κατσέλη σε fund κάνει κατηγορεί ο ΣΥΡΙΖΑ το ΠΑΣΟΚ τονίζοντας ότι «βρίσκεται σε πανικό μετά τις αποκαλύψεις ότι ο συνεργάτης του Νίκου Ανδρουλάκη, Δημήτρης Μάτζιος, εκπροσωπούσε fund».

«Είναι δε τέτοια η εμπάθειά τους για όσα στελέχη της δημοκρατικής παράταξης αρνήθηκαν την σύμπλευση του ΠΑΣΟΚ με την Δεξιά, που επιτίθενται με ψέματα στην Λούκα Κατσέλη» αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Ολόκληρη η ανακοίνωση

Μέσα στον πανικό του μετά τις αποκαλύψεις ότι ο στενοτερός του συνεργάτης εκπροσωπούσε fund, ο κ. Ανδρουλάκης και στελέχη του ΠΑΣΟΚ επιχειρούν φθηνούς αντιπερισπασμούς αναπαράγοντας ακόμη και fake news του κ. Βελόπουλου.

Είπαν σήμερα ότι δήθεν η Λούκα Κατσέλη είναι μέλος στο Δ.Σ. fund. Τα ίδια είχε υποστηρίξει και ο κ. Βελόπουλος και αναγκάστηκε μάλιστα να ανακαλέσει στη Βουλή μετά από ανακοίνωση της Λούκας Κατσέλη τον Δεκέμβριο του 2022.

Είναι δε τέτοια η εμπάθειά τους για όσα στελέχη της δημοκρατικής παράταξης αρνήθηκαν την σύμπλευση του ΠΑΣΟΚ με την Δεξιά, που επιτίθενται με ψέματα στην Λούκα Κατσέλη. Την πολιτικό, που συνέδεσε το όνομά της με την προστασία της πρώτης κατοικίας με τον "νόμο Κατσέλη", που τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ υπερασπίζονται καθημερινά ως "νόμο ΠΑΣΟΚ".

Το γεγονός δε ότι τα fake news έσπευσε να τα αναπαράγει πρώτος ο βαθύς προπαγανδιστικός μηχανισμός της ΝΔ, δείχνει τις προτιμήσεις του καθενός.

Τόσο "σκληρός" αντίπαλος για την Δεξιά είναι ο κ. Ανδρουλάκης.»

Υπενθυμίζεται πως και η ίδια η Λούκα Κατσέλη με αναδημοσίευση ανάρτησής της στο Facebook από τον Δεκέμβριο του 2022 τόνισε ότι «δεν είμαι ούτε μέτοχος ούτε μελος ΔΣ κάποιας εταιρείας διαχείρισης απαιτήσεων, αλλά μέλος του ΔΣ της Εθνικής Τράπεζας στην Κυπρο και Γενικη Διευθύντρια της Ενωσης Δικαιούχων Εργων Μουσικής ΕΔΕΜ».

Η δήλωση Ανδρουλάκη για την Λούκα Κατσέλη

Σημειώνεται ότι ο πρόεδρος του ΠΑΟΣΚ, Νίκος Ανδρουλάκης, σε συνέντευξή του στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ, χαρακτήρισε επιχείρηση συμψηφισμού του ΣΥΡΙΖΑ και του προέδρου του, Αλέξη Τσίπρα, προσωπικά, την προσπάθεια να κηλιδωθεί ο Δημήτρης Μάντζος τονίζοντας: «Ο στενότερος συνεργάτης του, ο κ. Παππάς, καταδικάστηκε 13-0 από το Ειδικό Δικαστήριο για το σκάνδαλο της διανομής τηλεοπτικών αδειών σε ολιγάρχες αλλά τον έχει στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ. Είναι ο ίδιος άνθρωπος, που ψήφισε τον νόμο να δοθούν κόκκινα δάνεια αξίας 90 δισεκατομμυρίων στα funds το 2015. Είναι ο ίδιος, ο οποίος έχει κοντά του την κυρία Κατσέλη, η οποία σήμερα μαθαίνουμε ότι είναι στο Διοικητικό Συμβούλιο ενός fund. Κρίθηκε η πολιτική του την περίοδο 2015-19 για τα θέματα των κόκκινων δανείων μικρομεσαίων επιχειρήσεων, συνεταιρισμών, πολιτών που είναι στα όρια της απελπισίας. Κι έρχεται τώρα να συμψηφίσει όλα αυτά με έναν δικηγόρο, ο οποίος πριν γίνει εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, εργαζόμενος σε μια δικηγορική εταιρεία, είχε αυτήν τη δικηγορική ύλη».

Η απάντηση της ίδιας

 

Ελληνική ΛύσηΚΚΕΝίκος ΑνδρουλάκηςΠΑΣΟΚεκλογέςΠλεύση ΕλευθερίαςΜέΡΑ25Ζωή ΚωνσταντοπούλουΚυριάκος ΜητσοτάκηςΑλέξης ΤσίπραςΚόμμα ΝίκηΣΥΡΙΖΑΓιάνης ΒαρουφάκηςΕθνικές Βουλευτικές Εκλογές 2023Νέα ΔημοκρατίαΚυριάκος Βελόπουλοςειδήσεις τώραΛούκα ΚατσέληΔημήτρης Κουτσούμπαςεκλογές 2023