Πολιτική|25.06.2023 10:00

Εθνικές Βουλευτικές Εκλογές 2023: Απρόοπτο όταν πήγε να ψηφίσει ο Δημήτρης Κουτσούμπας - Δεν του έδωσαν ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ!

Newsroom

Ένα απρόοπτο και απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στο εκλογικό τμήμα που ψήφιζε ο Δημήτρης Κουτσούμπας, στη Λαμία, καθώς δεν του έδωσαν το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ!

Έτσι ο Γενικός Γραμματέας του κόμματος αναγκάστηκε να βγει από το παραβάν και να ζητήσει από την εφορευτική επιτροπή το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ.

Εξερχόμενος από το εκλογικό κέντρο, ο κ. Κουτσούμπας δεν αναφέρθηκε στο περιστατικό ενώ στις δηλώσεις του ανέφερε τα εξής:

«Σήμερα πρέπει να πάμε να ψηφίσουμε πριν να κλείσουν οι κάλπες. Πρέπει όλοι να βρισκόμαστε εκεί για να κάνουμε το ΚΚΕ πιο ισχυρό και να πάει πιο ψηλά. Μόνο έτσι θα μπορέσει να υπάρξει ισχυρή λαΐκή αντιπολίτευση και στη Βουλή και στους ερχόμενους εκλογικούς αγώνες».

Δείτε όλες τις εξελίξεις για τις εκλογές στο live blog του ethnos.gr. 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ελληνική Λύσηαποτελέσματα εκλογών 2023εκλογέςεκλογές 2023Αλέξης ΤσίπραςΜέΡΑ 25Γιάνης Βαρουφάκηςειδήσεις τώραΠλεύση ΕλευθερίαςΣΥΡΙΖΑΝίκος ΑνδρουλάκηςΚΚΕΖωή ΚωνσταντοπούλουΚυριάκος ΒελόπουλοςΚυριάκος ΜητσοτάκηςΕθνικές Βουλευτικές Εκλογές 2023ΠΑΣΟΚΔημήτρης ΚουτσούμπαςΚόμμα ΝίκηΝέα Δημοκρατία