Πολιτική|25.06.2023 11:10

Εθνικές Βουλευτικές Εκλογές 2023 - Ανδρουλάκης: Καλώ κάθε προοδευτικό πολίτη να στηρίξει το ΠΑΣΟΚ για να μην έχουμε άλλα τέσσερα χρόνια χαμένα

Newsroom

Το εκλογικό του δικαίωμα άσκησε στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Αρκαλοχωρίου ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης.

Στις δηλώσεις του ανέφερε: 

«Καλώ κάθε Ελληνίδα και κάθε Έλληνα, κάθε δημοκράτη προοδευτικό πολίτη, ότι κι αν επέλεξε στις 21 Μαΐου, να στηρίξει το ΠΑΣΟΚ, τη δημοκρατική παράταξη σε αυτή τη νέα της πορεία. Είναι ο μόνος τρόπος να μην έχουμε άλλα τέσσερα χαμένα χρόνια στο πολιτικό μας σύστημα, με μια αναποτελεσματική αντιπολίτευση και μια αλαζονική πελατειακή κυβέρνηση, που οι επιλογές της αποδομούν καθημερινά το κοινωνικό κράτος.

Προσωπικά δεσμεύομαι πως θα είμαι η δύναμή τους, μέσα κι έξω από το κοινοβούλιο με αγώνες, αγκαλιάζοντας τις αγωνίες, τις ελπίδες, τις προσδοκίες και τις ανάγκες τους. Η δημοκρατική παράταξη όσο πιο ισχυρή είναι σήμερα το βράδυ, τόσο πιο αξιόπιστη και προοδευτική δύναμη θα είναι απέναντι στη συντήρηση, απέναντι στην αναξιοκρατία, απέναντι στην αδιαφάνεια τα επόμενα χρόνια».

Δείτε όλες τις εξελίξεις για τις εκλογές στο live blog του ethnos.gr.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Νέα ΔημοκρατίαΓιάνης ΒαρουφάκηςΣπαρτιάτεςΖωή ΚωνσταντοπούλουΑλέξης ΤσίπραςεκλογέςΒασίλης ΣτίγκαςΠΑΣΟΚΚΚΕΚόμμα ΝίκηΔημήτρης ΚουτσούμπαςΕθνικές Βουλευτικές Εκλογές 2023ΣΥΡΙΖΑειδήσεις τώραεκλογές 2023Πλεύση ΕλευθερίαςΚυριάκος ΒελόπουλοςΕλληνική ΛύσηΚυριάκος Μητσοτάκηςαποτελέσματα εκλογών 2023Νίκος ΑνδρουλάκηςΜέΡΑ 25