Πολιτική|16.03.2019 14:17

Μπακογιάννη: Δεν μπορείς να συγκρίνεις το οικονομικό έγκλημα με τον Κουφοντίνα

Newsroom

«Δεν μπορείς να βάζεις στην ίδια ζυγαριά το οικονομικό έγκλημα με τον Κουφοντίνα, τόνισε η Ντόρα Μπακογιάννη.

Μιλώντας στον ΣΚΑΙ η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας είπε ότι «το οικονομικό έγκλημα πρέπει να αντιμετωπίζεται όπως αντιμετωπίζεται σε όλα τα μέρη του κόσμου» ενώ διερωτήθηκε λέγοντας χαρακτηριστικά «που έχουμε εμείς αντιρρήσεις; Ότι την τελευταία στιγμή μπήκε η πινελιά του ΣΥΡΙΖΑ. Που είναι η λογική του ΣΥΡΙΖΑ; Στις λογικές που εμείς αναδείξαμε. Δηλαδή μολότοφ, παραδείγματος χάρη δεν είναι αδίκημα να έχεις στο χέρι μία μολότοφ. Δηλαδή αν έχω μία μολότοφ στο χέρι τι θέλω να την κάνω; Εγώ έχω στην κατοχή μου δέκα μολότοφ, τι θα τις κάνω;»

«Υπάρχει μία τάση Κυρίτση στον ΣΥΡΙΖΑ. Ο κ. Κυρίτσης ζήτησε συγγνώμη για την Μαρφίν διότι σηκώθηκαν και οι πέτρες. Δεν ζήτησε συγγνώμη για τους αστυνομικούς. Διότι οι αστυνομικοί είναι εκείνοι που καίγονται. Η κ. Λοΐζου, υποψήφια του ΣΥΡΙΖΑ, ανήρτησε φωτογραφία δύο φλεγόμενων αστυνομικών -22 ετών είναι αυτά τα παιδιά, 800 ευρώ παίρνουνε – αυτοί οι άνθρωποι καιγόντουσαν και η κα Λοΐζου πανηγύριζε» πρόσθεσε.

«Εγώ έχω μηδενική ανοχή σε αυτή την ιστορία. Τέρμα οι μπούρδες, τέρμα οι σαχλαμάρες. Ή βγαίνει ο ΣΥΡΙΖΑ και λέει καθαρά ότι είναι απέναντι σε κάθε μορφής βία –όχι ρητορικά, πρακτικά. Δεν μπορεί να επιβραβεύω έναν άνθρωπο που λέει αυτά τα πράγματα», συμπλήρωσε.

«Το οικονομικό έγκλημα σε κανένα μέρος του κόσμου δεν μπαίνει στην ίδια κατηγορία με τον Κουφοντίνα. Τα εγκλήματα κατά ζωής είναι αυτά που σε οδηγούν σε ισόβια. Δεν μπορείς να έχεις πχ τον Κουφοντίνα να βγαίνει με 11 φορές ισόβια στα 25 χρόνια και να καταδικάζεις την καθαρίστρια σε 20 χρόνια» είπε.

Ντόρα ΜπακογιάννηΠοινικός Κώδικας