Πολιτική|19.07.2023 17:34

Μητσοτάκης: Ανακάλεσε τη διαγραφή των δημάρχων, Πέτρου Δούκα και Δημήτρη Καμπόσου από τη ΝΔ

Newsroom

Με απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη ανακαλούνται οι διαγραφές των δημάρχων Σπάρτης και Άργους – Μυκηνών από τη Νέα Δημοκρατία.

Οι Πέτρος Δούκας και Δημήτρης Καμπόσος, είχαν διαγραφεί από το κυβερνών κόμμα το 2022 και 2018, αντίστοιχα. Με χθεσινή του απόφαση, ο πρόεδρος του κόμματος ανακαλεί τις διαγραφές, δίνοντας πίσω στους δύο δημάρχους την ιδιότητα των μελών του κόμματος, καθώς και τα δικαιώματα και αξιώματα που απορρέουν από αυτήν.

«Πολύ ικανοποιημένος με την απόφαση»

«Είμαι πολύ ικανοποιημένος με την σημερινή απόφαση του Πρωθυπουργού και Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη. Μια απόφαση που δείχνει την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπο μου. Ήμουν πάντα και παραμένω παρών. Στήριζα και στηρίζω τον ίδιο τον Πρωθυπουργό προσωπικά αλλά και την παράταξη μας. Προχωράμε όλοι μαζί για την προκοπή τη Πατρίδας μας και της Σπάρτης», σημείωσε σε σχετική ανάρτηση ο Πέτρος Δούκας, ο οποίος διεγράφη πέρυσι μετά από δήλωσή του, σύμφωνα με την οποία, στις πυρκαγιές του 2007 κυβερνητικά στελέχη της ΝΔ, κατέβηκαν στην Ηλεία μοιράζοντας με βαλίτσες χρήματα στους πυρόπληκτους.

 

Από την πλευρά του, ο Δημήτρης Καμπόσος, που διεγράφη το 2018 μετά από ανάρτηση στο facebook με την οποία δικαιολογούσε την επίθεση στο Γιάννη Μπουτάρη, χαρακτηρίζοντάς τον «προδότη», γνωστοποίησε την απόφαση Μητσοτάκη, αναφέροντας «Προχωράμε δυνατά όπως πάντα ! Οδηγός μας η αγάπη όλου του λαού».

 

δήμαρχοιΚυριάκος ΜητσοτάκηςδιαγραφήΆργοςΠέτρος Δούκαςειδήσεις τώραΣπάρτηΝέα Δημοκρατία