Πολιτική|24.07.2023 08:57

ΣΥΡΙΖΑ: Ένα βήμα πριν διεκδικήσει τον δήμο της Αθήνας ο Κώστας Ζαχαριάδης

Βούλα Κεχαγιά

Πολύ κοντά στην απόφαση να είναι υποψήφιος για το δήμο της Αθήνας με τον ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία είναι ο Κώστας Ζαχαριάδης. Σύμφωνα με πληροφορίες του  ethnos.gr στο κορυφαίο στέλεχος του κόμματος που έχει και μεγάλο μέρος της ευθύνης για τις επιλογές των αυτοδιοικητικών ψηφοδελτίων έχει αρχίσει να ωριμάζει η ιδέα της καθόδου του στον μεγαλύτερο δήμο της χώρας απέναντι στον Κ. Μπακογιάννη

Απομένει να συζητήσει την σκέψη του αυτή με την γραμματέα του κόμματος Ράνια Σβίγκου και τον αναπληρωτή γραμματέα Γιώργο Βασιλειάδη ώστε στην επικείμενη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ να επικυρωθούν οι υποψηφιότητες μεταξύ των οποίων και η δική του για το δήμο της Αθήνας.

Να σημειωθεί ότι από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ προηγήθηκε εντατική προσπάθεια για να κατέβει στο δήμο Αθήνας ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών Δημήτρης Βερβεσός ως ανεξάρτητη υποψηφιότητα όμως τελικώς ο κ. Βερβεσός απέσυρε το ενδιαφέρον του καθώς θα ήθελε και την υποστήριξη του ΠΑΣΟΚ το οποίο όμως θέλει να κατεβάσει στο δήμο τον Χάρη Δούκα. 

Επίσης, προβλήματα υπήρξαν μετά τις εθνικές εκλογές και με την υποστήριξη του καλαθοσφαιριστή Νίκου Παππά τα οποία είχαν ξεκινήσει έπειτα από δικές του δηλώσεις.

Κώστας Μπακογιάννηςδήμος ΑθηναίωνΚώστας ΖαχαριάδηςΣΥΡΙΖΑαυτοδιοικητικές εκλογέςειδήσεις τώρα