Γεωργιάδης στο BBC: Η άποψη του Μητσοτάκη για τα Γλυπτά του Παρθενώνα είναι η γνώμη 11 εκατομμυρίων Ελλήνων
NewsroomΔηλώσεις στο BBC σχετικά με την ένταση που προκάλεσε στις ελληνοβρετανικές σχέσεις η ακύρωση της συνάντησης μεταξύ του Ρίσι Σούνακ και του Έλληνα πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, έκανε ο υπουργός Εργασίας, Άδωνις Γεωργιάδης.
Σ’ αυτές, ο Έλληνας υπουργός, τόνισε: «Δεν μπορώ να παρέμβω στις πολιτικές σας. Δεν θα ήταν ευγενές από έναν φίλο. Θα σας ξαναπώ ότι ήταν μια κακή ημέρα. Νομίζω ότι ο πρωθυπουργός σας όταν θα το σκεφτεί δεύτερη φορά, θα καταλάβει ότι ο Έλληνας πρωθυπουργός είναι ένα σημαντικό πρόσωπο, οι Έλληνες τον επανεξέλεξαν και του έδωσαν την εμπιστοσύνη τους και πρέπει να είμαι ειλικρινής.
Η άποψη που εξέφρασε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη συνέντευξή του δεν είναι προσωπική του, είναι η μοναδική άποψη που έχουν για το θέμα 11 εκατομμύρια Έλληνες και πολλά ακόμα εκατομμύρια σε όλον τον κόσμο».
- Στον αέρα η εκεχειρία ΗΠΑ και Ιράν: «Είναι σε μηχανική υποστήριξη» λέει ο Τραμπ - «Ηλίθια η πρότασή τους»
- Βρέθηκε το αυτοκίνητο των ληστών της τράπεζας στην Κάτω Τιθορέα - Το είχαν κλέψει από τον Πειραιά
- Το σπίτι του τρόμου: Γονείς κρατούσαν για 4 χρόνια τα παιδιά τους σε καθεστώς lockdown λόγω covid
- Αυτή είναι η σκηνική εμφάνιση της Ελλάδας στη Eurovision 2026 - Όλες οι λεπτομέρειες