Βουλευτής Νίκης: Αυτές τις ημέρες ανοίγουν οι πύλες της κολάσεως και βγαίνουν τα δαιμόνια που πειράζουν τον λαό του Θεού
Αλέξανδρος ΔιαμάντηςΣε μια τουλάχιστον… περίεργη ομιλία προχώρησε ο βουλευτής Νίκος Παπαδόπουλος της «Νίκης» μιλώντας στην Βουλή. Ο κ. Παπαδόπουλος μίλησε για «καλικάντζαρους» που έρχονται αυτές τις ημέρες, για «ξύλο τις ημέρες αγάπης στην οικογένεια» και για «πύλες τις κολάσεως»! «Στις άγιες ημέρες που εισερχόμαστε θέλει πραγματικά μεγάλη προσοχή. Γίνονται και ακούγονται τα χειρότερα. Θυμάμαι ως νεαρός ιατρός που εφημέρευα στο ΑΧΕΠΑ βλέπαμε τα χειρότερα, θα επιβεβαιώσουν αντίστοιχα και άλλοι ιατροί συνάδελφοι», είπε αρχικά. Και προσέθεσε: «Το τι ξύλο έπεφτε αυτές τις ημέρες αγάπης στις οικογένειες -οι άνδρες χτυπούσαν τις γυναίκες, οι γυναίκες τους άνδρες, τα παιδιά τους γονείς και οι γονείς τα παιδιά! Γι' αυτό βγήκε ξέρετε και "το ξύλο της χρονιάς"».
Λίγο αργότερα μίλησε για τις πύλες της Κολάσεως και έβαλε και ολίγον από… Χριστόδουλο. «Λοιπόν οι παλαιότεροι, οι γονείς και οι παππούδες μας, έλεγαν ότι τις ημέρες αυτές ανοίγουν οι πύλες της κολάσεως και βγαίνουν τα δαιμόνια που πειράζουν τον λαό του Θεού! Τους έλεγαν μάλιστα και καλικάντζαρους. Ο μακαριστός Χριστόδουλος θα έλεγε μάλιστα ότι τα απύλωτα στόματα ανοίγουν και ξερνούν δηλητήριο», σημείωσε.
- Αεροναυτιλία σε καθεστώς συναγερμού: Απανωτές βλάβες, γηρασμένα συστήματα και ανοιχτές «πληγές» στις προμήθειες
- Υπόθεση Έπσταϊν: Αφέθηκε ελεύθερος ο έκπτωτος πρίγκιπας Άντριου μετά από 12 ώρες
- Χαμός στη Βουλή μεταξύ Καιρίδη και Κωνσταντοπούλου: «Άθλιο θέατρο» - «Μαζέψτε τα λόγια σας»
- Ο σχεδιαστής του iPhone κατακεραυνώνει τις οθόνες αφής στα αυτοκίνητα: Γιατί είναι λάθος η χρήση τους