Πολιτική|20.12.2023 15:11

Κόντρα Χρηστίδη – Νατσιού στη Βουλή για τη ροζ σημαία: «Ψεκασμένες αντιλήψεις» - «Είσαι ανιστόρητος»

Αλέξανδρος Διαμάντης

Κόντρα ανάμεσα στον επικεφαλής της Νίκης, Δημήτρη Νατσιό και τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Παύλο Χρηστίδη επικράτησε στη Βουλή με αφορμή την περιβόητη ροζ σημαία.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ έστρεψε τα πυρά του προς την κυβέρνηση, λέγοντας ότι «η κυβέρνηση δίνει έκφραση στις ψεκασμένες αντιλήψεις του προέδρου της Νίκης και κάποιων ακόμα ακροδεξιών».

Τον λόγο πήρε ο κ. Νατσιός χαρακτηρίζοντας τον Π. Χρηστίδη «αντιστόρητο». «Να θυμίσω ότι η σημαία ήταν αναρτημένη στο προξενείο της Νέας Υόρκης. Δεν ήταν σε γκαλερί», προσέθεσε παραπέμποντας ουσιαστικά στη χθεσινή διαρροή του Υπουργού Εξωτερικών, Γιώργου Γεραπετρίτη. Κατά τον ίδιο, μάλιστα, «δεν μπορεί να είναι ψεκασμένοι όσοι υπερασπίζονται τα ιερά και τα όσια της πατρίδας».

Από την πλευρά του ο Παύλος Χρηστίδης υπογράμμισε ότι «οι άνθρωποι που θεωρούν ότι βγαίνουν καλικάντζαροι τα Χριστούγεννα είναι επικίνδυνοι για την δημοκρατία και την κοινωνική συνοχή», προσθέτοντας ότι το πρόβλημα είναι της ΝΔ που αποδέχεται και γίνεται απολογήτρια αυτών των αντιλήψεων.

ειδήσεις τώραΒουλήΠαύλος ΧρηστίδηςΔημήτρης ΝατσιόςΚόμμα ΝίκηΠΑΣΟΚ