Πολιτική
|
09.02.2024 08:44
Γεωργιάδης: Δεν θα κλείσουν τα τακτικά χειρουργεία στο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού
NewsroomΣτη διαβεβαίωση ότι δεν θα κλείσουν τα τακτικά χειρουργεία στο νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού» προχώρησε ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης.
Όπως δήλωσε στον ΣΚΑΪ, θα υπάρξει λύση, ώστε να λειτουργήσουν κανονικά τα χειρουργεία τη Δευτέρα.
Τι έγινε γνωστό την Πέμπτη
Την Πέμπτη έγινε γνωστό πως ο Χειρουργικός Τομέας (ιατροί χειρουργοί όλων των ειδικοτήτων και αναισθησιολόγοι) του Νοσοκομείου Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού» αποφάσισε την διακοπή των προγραμματισμένων τακτικών επεμβάσεων από 12 Φεβρουαρίου.
Ταυτόχρονα, αποφασίστηκε η λειτουργία των χειρουργικών αιθουσών μόνο για επείγοντα περιστατικά, λόγω της έλλειψης προσωπικού και, συγκεκριμένα, ιατρών αναισθησιολόγων και νοσηλευτών Αναισθησιολογικού και χειρουργείου.
Διαβάστε ακόμη
- Ώρα μηδέν για τους αγρότες: Οι κρίσιμες αποφάσεις το Σάββατο στη Νίκαια και τα μηνύματα σε Μητσοτάκη
- Γονίδιο καρκίνου: Πέθανε παιδί στην Ελλάδα που είχε γεννηθεί από το σπέρμα του Δανού δότη - Νοσεί και το αδελφάκι του
- Ελεωνόρα Ζουγανέλη: «Ο νόμος είναι νόμος» - Το πρώτο σχόλιο μετά το αλκοτέστ και το πρόστιμο
- Πώς το DNA των πολικών αρκούδων μεταβάλλεται και προσαρμόζεται στις προκλήσεις της κλιματικής αλλαγής