Πολιτική|15.02.2024 11:09

Βασιλειάδης: «Υπάρχουν εντάσεις στις συνεδριάσεις, δεν είναι κατηχητικό»

Newsroom

Για την ένταση που επικράτησε στη χθεσινή (14/2) συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, όταν αρκετά στελέχη του κόμματος διαφώνησαν με τον Στέφανο Κασσελάκη για την ηλεκτρονική ψηφοφορία για την εκλογή συνέδρων αναφέρθηκε ο αναπληρωτής Γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Βασιλειάδης.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης ρώτησε ποιοι ήταν αρνητικοί στην ηλεκτρονική ψηφοφορία, με τους Όλγα Γεροβασίλη, Αλέκο Φλαμπουράρη, Γιάννη Ραγκούση και Θανάση Θεοχαρόπουλο να τονίζουν ότι δεν διαφωνούν, αρκεί η διαδικασία να είναι αδιάβλητη και σωστά οργανωμένη.

“Τότε, θα κάνω δημοψήφισμα”, είπε ο Στέφανος Κασσελάκης, με τον Φλαμπουράρη να του απαντά “είσαι αυταρχικός” και αποχώρησε από τη συνεδρίαση.

«Υπάρχουν εντάσεις, δεν είναι κατηχητικό»

«Δεν νομίζω ότι αυτό είναι το θέμα της επικαιρότητας. Συνεδριάσεις είναι, δεν είναι κατηχητικό. Εάν ήταν κατηχητικό θα σας έλεγα ότι υπήρχε πρόβλημα. Υπάρχουν εντάσεις στις συνεδριάσεις, όχι επί της ουσίας. Το σημαντικό για τον ΣΥΡΙΖΑ και για όλη την ελληνική κοινωνία να δούμε τι συμβαίνει σήμερα στο Κοινοβούλιο», ανέφερε αρχικά ο Γιώργος Βασιλειάδης μιλώντας στην τηλεόραση του Action24.

«Δεν έχει νόημα να σχολιάσω δημόσια το τι γίνεται μέσα σε μια εσωκομματική διαδικασία. Η επικαιρότητα δεν αφορά τον ΣΥΡΙΖΑ και τα εσωκομματικά του. Στην Αριστερά πάντα υπάρχουν συγκρούσεις και διαφορές και ξανά λέω ότι χθες δεν υπήρχε επί της ουσίας κάποια διαφωνία για το πώς προχωράμε για τις εσωκομματικές διαδικασίες», συμπλήρωσε ο αναπληρωτής Γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ.


ειδήσειςΣΥΡΙΖΑΣτέφανος ΚασσελάκηςΓιώργος Βασιλειάδηςειδήσεις τώρα