Πολιτική|24.02.2024 19:30

Κασσελάκης στο συνέδριο ΣΥΡΙΖΑ: Καλωσορίζω την Ολγα Γεροβασίλη, προτείνω εκλογές υβριδικά στις 10 Μαρτίου

Newsroom

Ο κύβος ερρίφθη. Στέφανος Κασσελάκης και Όλγα Γεροβασίλη θα αναμετρηθούν για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ, μόλις λίγους μήνες μετά τις προηγούμενες εκλογές.

Αμέσως μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητας της Όλγας Γεροβασίλη, ο Στέφανος Κασσελάκης σηκώθηκε από τη θέση του κατευθύνθηκε προς το βήμα, παίρνοντας τον λόγο και ανέφερε πως θα ζητήσει την διεξαγωγή των εκλογών στις 10 Μαρτίου.

Ο Στέφανος Κασσελάκης από το βήμα του Συνεδρίου δήλωσε: «Καλωσορίζω την κ. Γεροβασίλη σε έναν όμορφο αγώνα» και συνέχισε εκφράζοντας τη δέσμευση του, ότι θα παραμείνει στο κόμμα ανεξαρτήτως αποτελέσματος κι ότι θα δουλέψει για το κόμμα ανεξαρτήτως βουλευτικής καρέκλας. «Εφόσον κερδίσω, την επόμενη ημέρα θα καλέσω την αντιπρόεδρο της Βουλής να φέρουμε όλοι μαζί εις πέρας τις καταστατικές αλλαγές», είπε και υπογράμμισε: «Στο τέλος της ημέρας η αλήθεια θα κερδίσει. Για να μπορέσει η δικιά μας αριστερή αλήθεια να κερδίσει, πρέπει να πάμε σε εκλογές στις 10 Μαρτίου, υβριδικά, για να έχουμε τη μέγιστη δυνατή συμμετοχή».

ειδήσειςΣτέφανος ΚασσελάκηςΣΥΡΙΖΑσυνέδριο ΣΥΡΙΖΑειδήσεις τώραΌλγα Γεροβασίλη