Ομοφοβικά σχόλια του βουλευτή της ΝΔ Κυριαζίδη για Κασσελάκη - Διαγραφή ζητεί ο ΣΥΡΙΖΑ
NewsroomΣε ομοφοβικό σχόλιο κατά του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανου Κασσελάκη, προχώρησε ο βουλευτής Δράμας της ΝΔ, Δημήτρης Κυριαζίδης.
Ο πρώην αστυνομικός και βουλευτής, συγκεκριμένα, μιλώντας στο STAR Βορείου Ελλάδας για τον πρόεδρο της αξιωματικής αντιπολίτευσης ανέφερε ότι «το είδαμε να συμβαίνει και πρόσφατα με τον ΣΥΡΙΖΑ, με τον νεοεκλεγέντα, δεν ξέρω πως να... πρόεδρο ο, η, λέμε πώς έχουν τα πράγματα σήμερα». Σε επισήμανση της δημοσιογράφου «ας είμαστε στο πλαίσιο της σωστής διαχείρισης του κάθε ανθρώπου», ο κ. Κυριακίδης σημείωσε «απόλυτα απόλυτα, οφείλουμε να σεβαζόμαστε».
«“Σεβάζονται” τις απόψεις του βουλευτή Κυριαζίδη στη Νέα Δημοκρατία;»
Άμεση ήταν η αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ στα ομοφοβικά σχόλια κατά του Στέφανου Κασσελάκη από τον βουλευτή Δράμας της ΝΔ, Δημήτρη Κυριαζίδη. Η αξιωματική αντιπολίτευση αναρωτήθηκε:
«"Σεβάζονται" τις απόψεις του βουλευτή Κυριαζίδη και εξακολουθούν ακόμη να τον διατηρούν στην Κ.Ο;» χρησιμοποιώντας το ίδιο ρήμα που χρησιμοποίησε ο κ. Κυριαζίδης κατά τη διάρκεια της τηλεοπτικής του συνέντευξης στο STAR Βορείου Ελλάδας.
- Χίος: Νεκρός 31χρονος μετά από διαπληκτισμό με τον θείο του - Τον μαχαίρωσε στην κοιλιά
- Παγκόσμιο μπλακάουτ στα social media: «Έπεσαν» Facebook, Messenger και Instagram
- Πέθανε ο εμβληματικός ζωγράφος Ντέιβιντ Χόκνεϊ σε ηλικία 88 ετών
- Κακοκαιρία «εξπρες»: Ισχυρές καταιγίδες και χαλάζι από την Αττική ως την Καστοριά - Πού σημειώθηκαν προβλήματα